F.I.N.E. Публикувано Май 22, 2006 Публикувано Май 22, 2006 С тази група деляхме репетиционна до скоро ! http://store2.data.bg/faxcdgbs/Thunderscape/ Цитирай
yakiya Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Готино! ......Много Metallica '88 са слушали........,ма по-добре от много други. Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 ебасии маикатааааа хххх копелетааааааааааааааааааааааааааааааа тва къртии--още съм на песента the ripper и не се здържах да напиша че се размазвам от кеф са че чуя и ддругите точно се едно аз съм я праил --тва е велико точно това е стилът и звукът който търся и аз Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Бравос, бря! Яко се накефих! Особено The Ripper е доста сполучливо! Само Hope Till I Breathe не можах да чуя, но предполагам, че и тя е яка. Цитирай
jFog Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Що не ги извъргьяте на Джи мейла да облажим всички? м? Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 верно МеталИка, хехе, ама мнооооооо прилича, ама вокала лелееее евала, едно време яко ги слушах Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Що не ги извъргьяте на Джи мейла да облажим всички?м? jFog, току-що "извъргьях" 2-те парчета на Thunderscape в Джи-мейла (третото и аз не можах да го изтегля от датата). Аре - "спешали фор ю" - да се облажиш и ти и всички в чужбината покрай теб. Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) бахти пичовете са тея не е истина просто намерете начин да чуете и третото парче щото падат тапети--самзващоооооооооооо почва кат балада и следват ебати яките тейки рифове след тва--ебаси маиката изкъртих сеее хахахаха алелеееи тия пичове кво прааат абе то убаво ги сравнявате с METALLICA ама METALLICA могат да се засрямат ако ги чуят тия кво праат а не да се гордеят с техния ST.ANGER... ако новaта METALLIA звучи така кат тия пичове нема да е зле Редактирано Май 26, 2006 от KILL_EM_ALL Цитирай
black_waltz Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 евала! яко продължение на енд джъстиса продължавайте в същия дух Цитирай
Thundescape(Pernik) Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Жицаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа !!!!!!!!!!!!! :guitar: Цитирай
Thunderscape_Pernik Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 E-mail за връзка с Thunderscape:thunderscape_pernik@abv.bg!!! :guitar: :guitar: Цитирай
TONY Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 много ми хареса -яко сте бачкали доста сте влезнали под кожата на металика - та чак се стига до това на което му викат откровен рип офф - макар че няма откраднати ноти обаче след като сте стигнали дотук - защо не опитате в следващите парчета да развиете нещо по оригинално, което да носи марка тандърскейп (казвам го не като критика, а като препоръка - аз самият съм силно повлиян от мейдън и металика) на коментара че Металика нямат право да се гордеят със Сейнт Енгър - съм точно на обратното мнение(всичко на групата си ме кефи) самите те казват че могат да издадат 10 албума като черния ( или пък като енд джастис фор ал - обаче за тях няма смисъл - и са прави) Маталика са Металика защото са тру америкън ориджинъл нещо като Харли Дейвидсън Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 много ми хареса -яко сте бачкали доста сте влезнали под кожата на металика - та чак се стига до това на което му викат откровен рип офф - макар че няма откраднати ноти обаче след като сте стигнали дотук - защо не опитате в следващите парчета да развиете нещо по оригинално, което да носи марка тандърскейп (казвам го не като критика, а като препоръка - аз самият съм силно повлиян от мейдън и металика) на коментара че Металика нямат право да се гордеят със Сейнт Енгър - съм точно на обратното мнение(всичко на групата си ме кефи) самите те казват че могат да издадат 10 албума като черния ( или пък като енд джастис фор ал - обаче за тях няма смисъл - и са прави) Маталика са Металика защото са тру америкън ориджинъл нещо като Харли Дейвидсън е а сейт енгъра е добър така ли О_0--по добре6е е тогава да издадат още 10 като джъстика нема да им се разсърдим па и ще имат повече продажби--че гледам напоследък само заради парите свирят-- а иначе групата от перник си къса глави--и солата и сичко е перфектно--мноооооо къртаааат-- аре да идват в сф на концертче че да покуфея на нещо качествено... Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Юни 1, 2006 Автор Отговорено Юни 1, 2006 Тук Юли треа да се изп..зни ! Но аз съм фен на по авторско звучене.... незнам, може и да не разбирам но пичовете треа да се дигнат на крака (те си знаят защо го казвам) !!! Цитирай
Thunderscape_Pernik Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 МММММДА.съгласен сам,требе си!!!!!Евала F.I.N.E!!!!! Цитирай
Recommended Posts