makatol Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Marty Friedman - Thunder March Steve Vai - For The Love Of God Това са много малки части от песните. Даже не знам дали има много общо с тях Поне backing track-овете са от тях Предварително моля да ме извините за лошата свирня Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 23, 2006 Автор Отговорено Май 23, 2006 Абе момчета, що не остайте чичко ви Вай за Налбантов!! Цитирай
makatol Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 (Редактирано) Абе момчета, що не остайте чичко ви Вай за Налбантов!! Ти си ми много интересен! Първо, недоволстваш, че споти вкарвал много импровизации. Мога да ти кажа, че това е супер и е по-добре, отколкото да го заучи 1:1. Всеки с повече упражнения може да заучи дадено соло и какво от това? Кому е нужно? Второ, даваш ненужни мнения дали на RockMan песента му идвала "нанагорно" или "нанадолно". Важното е, че момчето я свири и му е кеф да я свири. А дали я свирил лошо? Еми не може отряз да я изсвири перфектно. Ще мине време, ще я поупражнява и ще я докара. Трето, даваш идеи кой какво да свири и какво да не. Четвърто, намесваш Налбантов. Човека е професионалист и въбще не го интересува дали някой свири на някой си солото 1:1. Айде мир, и си гледай твойто свирене. Редактирано Май 23, 2006 от makatol Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 23, 2006 Автор Отговорено Май 23, 2006 Съжалявам пич, не съм искал да те обидя. Но темата не е вашето любимо соло, което обичате да слушате, а да свирите?? Според мен човек не трябва да надценява възможностите си!! Нека, опитвай се да свириш Вай и други, но като се научиш тогава се хвали!!! До колкото Налбантов, него го споменавам защото той е човека, който ме е убедил, че може да свири Вай и за неговото свирене мога само да направя !!!! А за Мишо, аз му се радвам много!!!! Айде със здраве!!! :guitar: Цитирай
makatol Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 (Редактирано) Съжалявам пич, не съм искал да те обидя. Но темата не е вашето любимо соло, което обичате да слушате, а да свирите?? Според мен човек не трябва да надценява възможностите си!! Нека, опитвай се да свириш Вай и други, но като се научиш тогава се хвали!!! До колкото Налбантов, него го споменавам защото той е човека, който ме е убедил, че може да свири Вай и за неговото свирене мога само да направя !!!! А за Мишо, аз му се радвам много!!!!Айде със здраве!!! :guitar: Ми щом за хвалене става въпрос, след 5-10 години като се науча да свиря ще се похваля с някое соло в тази тема Извинявам се, че подраних толкова много... Нито съм тръгнал да надценявам възможностите си, нито да се хваля, просто свиря колкото мога в момента... btw, трябва да пием по бира някой път, майна ...да обсъдим свиренето на Petrucci... Редактирано Май 23, 2006 от makatol Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 23, 2006 Автор Отговорено Май 23, 2006 (Редактирано) Ми така де пусни нещо което те кефи да го свириш, но и го свириш добре!!! btw тая тема е пуснах, защото на същата темата в "Китара" прекалено много добри китаристи се извъдиха и си викам: я чакай да видим кой, кво, що Не че съм спортист или нещо такова, но необичам хората да се изхвърлят!! Редактирано Май 23, 2006 от EmchoDT Цитирай
trendkiller Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 (Редактирано) Пичове, качете си семпълчетата в gmail, че не ми се отваря датата от UK, плийз. П.П. spot, солото на Burn цепи мрака! Редактирано Май 24, 2006 от trendkiller Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 Не че се заяждам...... обаче темата се казва "Вашето Любимо Соло"...... Не се казва примерно "Любимото ви соло което свирите перфектно"....... или нещо от сорта..... и си мисля , че щом не е оточнено такова нещо, секи пич мое да си сложи некое любимо за него соло.......колкото и некадърно или нескопосано да го свири....... това не пречи да си му е любимо...... Айде Поздрави Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 След като разбрах на Вай къде ми е "нанагорно" - само да поясня - тъй като не мога да се справям добре с арпежите , направих след 3-тата минута една риъл-тайм импровизация . Не се получи , ама няма кога пак да записвам . Тъй че ... Цитирай
stratocaster Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 ето едно от мен, музата ми даде съфорумеца killer. чух го в негово изпълнение и след няколко неспокойни и безсънни нищо реших да го запиша Tony Macalpine - Tears Of Sahara http://stratocaster.muzikant.org/tears.mp3 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 (Редактирано) ето едно от мен, музата ми даде съфорумеца killer. чух го в негово изпълнение и след няколко неспокойни и безсънни нищо реших да го запиша Tony Macalpine - Tears Of Sahara http://stratocaster.muzikant.org/tears.mp3 :guitar: Искаме и крайното соло !!! Редактирано Май 24, 2006 от RockMan Цитирай
tocata Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 ето едно от мен, музата ми даде съфорумеца killer. чух го в негово изпълнение и след няколко неспокойни и безсънни нищо реших да го запиша Tony Macalpine - Tears Of Sahara http://stratocaster.muzikant.org/tears.mp3 много иако,се едно слусам макалпаин//// иак звук на китарата Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 24, 2006 Автор Отговорено Май 24, 2006 Браво stratocaster супер си го направил!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 благодаря ви крайното соло ме домързя да го правя а за звука - записано е така : китара > босс нойз гейт > босс Метал зон > Ямаха аналогов процесор > кубе Ямаха ДГ60-112 > микрофон > саунд карта Цитирай
Recommended Posts