EmchoDT Публикувано Май 21, 2006 Публикувано Май 21, 2006 Понеже има тема "Кое е вашето любимо соло?" реших не само да говорим но и да ги слушаме във ваше изпълнение!! Нека тук всеки който иска да качи своето изпълнение на любимото си соло!!! А ето и моето: Emchodt - Lines In The Send (Dream Theater) Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 (Редактирано) Тъй като точно сега нямам много време на прима-виста записах : Steve Vai - Building the church Cover Не знам защо , обаче не мога да различа солото от останалата песен затова я пускам цялата ... пс. Има грешки и то осезаеми , ама колкото да вляза в списъка - толкоз. Редактирано Май 21, 2006 от RockMan Цитирай
Sieger Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 Понеже има тема "Кое е вашето любимо соло?" реших не само да говорим но и да ги слушаме във ваше изпълнение!! Нека тук всеки който иска да качи своето изпълнение на любимото си соло!!! А ето и моето: Emchodt - Lines In The Send (Dream Theater) Еваларка! Какви барабани си ползвал? /или е backing track това?/ Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 21, 2006 Автор Отговорено Май 21, 2006 Ми тва са си мойте барабанчета Доста се помъчих докато ги направя Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 21, 2006 Автор Отговорено Май 21, 2006 Тъй като точно сега нямам много време на прима-виста записах :Steve Vai - Building the church Cover Не знам защо , обаче не мога да различа солото от останалата песен затова я пускам цялата ... пс. Има грешки и то осезаеми , ама колкото да вляза в списъка - толкоз. Нещо немога да ти го отворя с уинамп??? Пусни го в мп3 формат!!! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Little wing Burn те туй са две от любимите ми сола...записите са старички, с грешки и "невероятния' саунд на ЗУлУМ 606 Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Понеже има тема "Кое е вашето любимо соло?" реших не само да говорим но и да ги слушаме във ваше изпълнение!! Нека тук всеки който иска да качи своето изпълнение на любимото си соло!!! А ето и моето: Emchodt - Lines In The Send (Dream Theater) яко ... Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 Браво Мишо Доста си напреднал от последния път когато те слушап Но ми се струва, че доста волни импровизации си вкарваш??? Не че е лошо де Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Ползвай Windows Media Player ... wma ?!? Цитирай
black_waltz Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Ползвай Windows Media Player ... wma ?!? тц, нистаа и с media player-a, най-добре го компресирай в мп3 и го качи на ново Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 http://nedevi.data.bg/Steve%20Vai%20-%20Bu...he%20church.mp3 Отсега да кажа - предпочитам да коментирате свирнята , не звука , защото той ми е ясен ... Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 http://nedevi.data.bg/Steve%20Vai%20-%20Bu...he%20church.mp3 Отсега да кажа - предпочитам да коментирате свирнята , не звука , защото той ми е ясен ... Ми чесно казано тва парче май ти идва доста нанагорно Защо не се опиташ да пуснеш нещо, което ти е любимо и да можеш да го изкараш добре?? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 http://nedevi.data.bg/Steve%20Vai%20-%20Bu...he%20church.mp3 Отсега да кажа - предпочитам да коментирате свирнята , не звука , защото той ми е ясен ... Ми чесно казано тва парче май ти идва доста нанагорно Защо не се опиташ да пуснеш нещо, което ти е любимо и да можеш да го изкараш добре?? То е ясно , че някои места или са тъпо объркани или са тъпо искарани , но не бих казал , че ми идва нагоре ... не знам , поне аз така мисля . Тук го има солото на Crazy Train , което е също много яко . Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Crazy Train си е баш както трябва Цитирай
LOE Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Айде и аз да се изложа солото на FLOODS http://gdtest.hit.bg/floods.mp3 Mалко ми е кофти да свиря толкова смотано това яко соло, ама скоро не съм "солирал" и края бая го усрах Цитирай
Recommended Posts