Sieger Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 <офтопик - извинявам се!> Аз на твое място не бих се юркал на B.C Rich... Особено ако са в ниския ценови диапазон... Just a tip! Във Варшава преди месец имах близка среща от третия вид с един Warlock от Platinum серията и за около 400 евро (около 1300-1400 злоти май беше) IMHO имаше много какво да се желае. Китарата макар да не съм сигурен дали беше сеъпната както трябва се държеше ужасно. След 12 прагче нямаше никакъв фрет бъз и то защото просто струните бяха тотално блокирани. (дори след идеален сетъп съм сигурен че ще бъжди) Абе с две думи видя ми се зле... Та китарата влизаше в някакъв транзисторен Рандал и звука не че беше лош, но пак казвам че 400 евро са си пари... </офтопик> Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 <офтопик - извинявам се!> Аз на твое място не бих се юркал на B.C Rich... Особено ако са в ниския ценови диапазон... Just a tip! Във Варшава преди месец имах близка среща от третия вид с един Warlock от Platinum серията и за около 400 евро (около 1300-1400 злоти май беше) IMHO имаше много какво да се желае. Китарата макар да не съм сигурен дали беше сеъпната както трябва се държеше ужасно. След 12 прагче нямаше никакъв фрет бъз и то защото просто струните бяха тотално блокирани. (дори след идеален сетъп съм сигурен че ще бъжди) Абе с две думи видя ми се зле... Та китарата влизаше в някакъв транзисторен Рандал и звука не че беше лош, но пак казвам че 400 евро са си пари... </офтопик> дам аз доста съм чел по въпроса че звука им е кофти но след смяната на адаптерите мисля че ще е доста по добре Цитирай
Sieger Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 (Редактирано) Смяната на Pick Ups няма да повляе драстично на тембъра на китарата Аз не говоря само за звучене на самия инструмент, а и за чувството което изпитах като я хванах... Все пак и това е важно! Редактирано Май 22, 2006 от Sieger Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Като собственик на BC Rich Beast от ниския ценови диапазон казвам Go for it, m8. Е да, имат си недостатъци, други марки (например Ibanez) имат и по-изгодни предложения, но ако искаш BC Rich, значи ти трябва BC Rich и точка. БТВ BDSM адаптерите хич не са лоши. Освен това string-through-body конструкцията осигурява (почти безкраен) състейн. На мен лично ми е голям кеф да свиря на такава китара и въпреки че съм имал, а и сега имам и други инструменти, продължавам да си я ползвам с густо - и за записи и просто за дрънкане. Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 Като собственик на BC Rich Beast от ниския ценови диапазон казвам Go for it, m8. Е да, имат си недостатъци, други марки (например Ibanez) имат и по-изгодни предложения, но ако искаш BC Rich, значи ти трябва BC Rich и точка. БТВ BDSM адаптерите хич не са лоши. Освен това string-through-body конструкцията осигурява (почти безкраен) състейн. На мен лично ми е голям кеф да свиря на такава китара и въпреки че съм имал, а и сега имам и други инструменти, продължавам да си я ползвам с густо - и за записи и просто за дрънкане. сега ако ми кажеш и от каде да си боцна една такава китарка Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Май в България няма откъде. С колегата TONY веднъж ходихме да го търсим тоя магазин в Пловдив, ама нищо нямаше на това място. Евентуално поръчка по интернет. . . Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 е сега стана сложно....бтв колко горе долу ще ми излезне доставката горе долу Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 е сега стана сложно....бтв колко горе долу ще ми излезне доставката горе долу Много. Законът е такъв, че ако доставката е повече от 45 Евро (ако не ме лъже паметта, но е горе-долу около това число), плащаш митнически такси и 20% ДДС...А това няма да е хич малко за китара от сорта на 400$ Цитирай
Raxus Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 [off]А между другото аз магазина го намерих каде е,ама беше в няква кооперация и имаше званец долу.Званнах и някаъв дядка излезна от някъде и почна да да ми вика,че било събота по обяд,и съм нямал никаква мярка ама аз му теглих майните и си отидох.И все пак разбрах от него ,че вътре имало само каталози,ама не разбрах дали е представител на фирмата или не.[/off] Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Май 23, 2006 Автор Отговорено Май 23, 2006 мда точно такаа кооперация е и некъв тип влизаше вътре та се оказа че знае за кво става вапрос шото бачкаше по магазина.... Цитирай
Recommended Posts