viktor.velikov Публикувано Ноември 8, 2011 Share Публикувано Ноември 8, 2011 Здравейте ! Обърнах нета и не мога да намеря уроците, които искам! ПОМОЩ! Става въпрос за такъв тип ( не знам как се казва тази техника): Тези са единствените които намерих, но са платени и не мога да закупя двд-тата.... Някой да има такива уроци или линкове към такива? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Ноември 9, 2011 Share Отговорено Ноември 9, 2011 Виж видеата от Мастър класа на Robben Ford в София, казва доста неща. http://www.youtube.c...h?v=yD09d8HWr0M Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor.velikov Отговорено Ноември 9, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 9, 2011 Ок, ще погледна задължително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor.velikov Отговорено Ноември 10, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2011 Снощи ги гледах, няма това което ме интересува, но благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Ноември 10, 2011 Share Отговорено Ноември 10, 2011 Който търси - той намира. Провери Don Mock The Blues From Rock To Jazz Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor.velikov Отговорено Ноември 13, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 13, 2011 Ок, разбрах как се казва тази техника -Raking. Ето пример: Някой може ли да ми каже как се свирят гами по този начин, защото още не ми става ясно, а и не марерих урок за това? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Ноември 24, 2011 Share Отговорено Ноември 24, 2011 Аз разбрах какво точно те впечатлява в тази техника . От последния клип донякъде се вижда едно по-силно притискане и отпускане на струните към грифа с лява ръка и съответно по-силна атака с дясна ръка ,същевременно има приглушаване на струните и с лява и с дясна ръка.Така се чува характерен звук за някои блус и кънтри изпълнители.Един от тях е Стиви Рей Вон /лека му пръст/, негови са инициалите в началото на клипа. Ако си намериш напреднал блусар би могъл да ти покаже техниката или гледай клипове на Стиви.Не забравяй ,че успеха идва след доста труд и упражнения ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor.velikov Отговорено Ноември 25, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 25, 2011 Благодаря! Ще упражнявам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts