Overdrive Отговорено Май 21, 2006 Share Отговорено Май 21, 2006 това 4е пресижън и джас са класика няма спор...но въпросната китара не е а що пък не - още 200 лв по-нататък за добър адаптер и готово Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Walrus Отговорено Май 22, 2006 Share Отговорено Май 22, 2006 Виж аз имам не6то подобно,макар че ми го донесаха от САЩ БАС После го поуправих и хавата заспа. :guitar: НО все пак: :read: тоя клас инструменти няма един със друг еднакви... Колкото за удобството на мен ми пасна...сам тряба да си прецениш,последното решение си е твое :exclaim: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anonymized_2157 Отговорено Май 22, 2006 Автор Share Отговорено Май 22, 2006 Ей, благодаря ви, хора! Без вас незнам на къде бих бил... Какъвто съм залупен! Много ви мерси! Реших да не го зимам тфа, ами ще взема по-подробно да поразгледам и ще си избера нещо! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 23, 2006 Share Отговорено Май 23, 2006 евалла само така ....като търси 4овек намира.... :guitar: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anonymized_2157 Отговорено Май 24, 2006 Автор Share Отговорено Май 24, 2006 (Редактирано) Ей, хора, чуйте кфо намерих- Vintage, 24 позиции, 4 струни. Не мога да ви намеря линк да ви го покажа, но е целия черен един такъв. Вади хубав звук, удобен ми е. А и човека вика, че бил хубав бас, щото аз му викам: "Може ли да ми предложите някакъв бас, хубав, на по-човешка цена?" Той ме заведе при евтините (разбирайте под 500 лв.) и ми вика- "Тези са хубави, само избери и да видим!" Показа ми първо онзи дето ви го показах 4-струнния Фендер, но аз му викам, че нещо не ме кефи. И от 4-струнните ми показа този който си харесах и още един, дето за много пари - само 20 позиции. Та си избрах този- Vintage, 24 позиции, 4 струни, 2 адаптера- 1 единичен и 1 двоен, 429 лв. Редактирано Май 24, 2006 от Blinda Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Май 24, 2006 Share Отговорено Май 24, 2006 (Редактирано) Честито! Пич, разпиши се и във "Фукня"та ако искаш. Това мнение ще остане тук, защото е края на темата. А самата тема, за да е чистичка занапред, ще затворя. Поздравите и честитките ще си получиш в гореспоменятия раздел. Редактирано Май 24, 2006 от MDFk Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts