anonymized_2157 Публикувано Май 19, 2006 Share Публикувано Май 19, 2006 http://squierguitars.com/products/search.p...rtno=0310400506 Въпросът ми е, щото си го харесах, добър ли е според вас? 20 прагчета не са ли му малко? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Май 19, 2006 Share Отговорено Май 19, 2006 Немалко хора тук ще ти кажат че за начинаещ е перфектен, удобен на повечето, добре се доработва след това(питай assoass, неговия е такъв с преработки и е чуден)и др. Аз съм от тези хора. Според мен няма да ти трябват 22 или 24 позиции. Зависи от стила ти на свирене и нещата които искаш да правиш. Иначе 20 са си предостатъчно. За "бъгове" обаче, питай собствениците на баса, защото не мога да ти кажа нещо конкретно...освен мекичък гриф... :think: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Self-Sacrifice Отговорено Май 19, 2006 Share Отговорено Май 19, 2006 Ами според мен 20 прагчета са достатъчни,едва ли ще използваш от там нагоре иначе баса е добър според мен, за първи бас е доволно,само не се знае дали ще ти е удобен ,защото бая хора се оплакват че не са много удобни Скуеарите Успех Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anonymized_2157 Отговорено Май 20, 2006 Автор Share Отговорено Май 20, 2006 Ами аз го пробвах, удобничък е, като отида пак, пак ще го пробвам. Само не го чух как свири, но едва ли не вади добър звук- все пак това е Fender. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatyio Отговорено Май 20, 2006 Share Отговорено Май 20, 2006 Добър бас моя е същия проблеми нямам (освен че ми се пре**а потенциометъра за тон ама тфа май си е от калпавото съхранение и се свежда до мой грешки ) иначе тфа че има 20 позиции е малко гадно но за начинаещ не би трябвало да има никакво значение ако ти харесва пазарувай го няма да сбъркаш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 20, 2006 Share Отговорено Май 20, 2006 ако ти го дават евтино вземай...не се и замисляй после мн лесно може6 да го ъпгрейтва6 и мн евтино Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anonymized_2157 Отговорено Май 20, 2006 Автор Share Отговорено Май 20, 2006 Ами, видях го в Технополиса в Люлин, но го има 100% в "xxxx", щото нали те са вносители. В Технополиса беше на цена от 349 лв. Според мен не е много... Вие кажете, но аз щом според вас е добър, го зимам, само да го пробвам дали ще ми е удобен! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 20, 2006 Share Отговорено Май 20, 2006 Само вземи с теб някой приятел или познат с повече познания.Той,като не толкова ангажиран,ще ти помогне доста,че понякога еуфорията тип "Ауууу,най-накрая ще си имам БАС!!!" не е добър съветник... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anonymized_2157 Отговорено Май 20, 2006 Автор Share Отговорено Май 20, 2006 Ами аз ще отида с един френд- той свири по принцип на електрическа, ам вика че ще може да ми помогне за баса! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 21, 2006 Share Отговорено Май 21, 2006 бате хвани некой басист който разбира от звук....ама не6то за 20 прагова китарка 350 лев4ета не ти ли се струва малко множко..де да знам ама разгледай я мн внимателно 4е тоя клас инструменти няма един със друг еднакви... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 21, 2006 Share Отговорено Май 21, 2006 е тоя тони нали продава една 4е6ка тя маи 6те да е по добра 6то не го пита6 няма да ти навреди Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Май 21, 2006 Share Отговорено Май 21, 2006 Ако става въпрос американските джаз и пресижън са също с 20 прага, ама не са 350лв, ами 3500 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 21, 2006 Share Отговорено Май 21, 2006 тенденцията ве4е е да има6 пове4е пространство така поне мисля аз.... за6то трябва да има6 20 като може6 да има6 24 например...това 4е пресижън и джас са класика няма спор...но въпросната китара не е ...така 4е ми се вижда скъпо...не бих си купил китара за 350 кинта със 20 прага..единсвената ми такава виси на стената и има6е 4удната цена от 75 кинтета.и все пак ако му хареса на пи4а никой не може да го спре.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 21, 2006 Share Отговорено Май 21, 2006 Хора,за какво му е според вас на начинаещ басист инструмент с повече от 20 прага,че и скъп при това?! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ziroks Отговорено Май 21, 2006 Share Отговорено Май 21, 2006 Ам, аз не че разбирам толкоз много, но да си кажа и моето скломно мнение... Въпрсоният Affinity P-Bass е точно, ама точно, за начинаещи (лично мнение не ме бийте!) Сега по някакво съвсем случайно стечение на обстоятелствата аз съм се сдобил със съвсем същата китара За обучение се е отрепал, ще знаеш. Вади много приличен звук - лично мнение след свиренето ми в "Fans"; това със 20-те прагчета пък въобще не ми се вижда проблем. След като успяхме от една R&B песен да направил рок парче, съм се убедил че няма невъзможни неща! Въпросът тук е за какво го взимаш тоз бас? Мое мнение е, че ако го взимаш с цел по-нататък да се занимаваш яко с музика е по-добре да си вземеш един 5-струнен бас. Аз наскоро имах невероятната възможност да свиря на такова нещо и направо ме разби! 5-тата струна изби всичко дето беше останало стабилно у мен... ПС: А м/у другото и на мен ми се изкърти врътката на усилването и от време на време си я затягам... ама това според мен не е от лошото складиране, по-скоро я ударих маи 2-3 не както трябва Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts