freeride97 Публикувано Октомври 31, 2011 Share Публикувано Октомври 31, 2011 Здравейте, скоро мисля да си купя усилвателя Fender Mustang II .Искам да разбера дали някой има такъв и какви впечатления има и за какви стилове го използва ? Четох в някой сайтове коментари някой добри други лоши.Сега да видя вашето мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FoolofRemorse Отговорено Октомври 31, 2011 Share Отговорено Октомври 31, 2011 ако говорим за това...Ми... Свирил съм на такова, като за начинаещ е добре, за цената си, е супер, но пък никой не може да реши вместо теб, на мен ми допада един звук, на тебе друг и така Това което мога да ти кажа е, че на мен ми хареса, като възможности, и като ефекти, но пък няма вградени ефекти, кубето е моделинг и имаше един crunch канал, и дилей и ривърб, имаше и тунер май... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Falcon Отговорено Ноември 1, 2011 Share Отговорено Ноември 1, 2011 Мъстанг 2 е като Мъстанг 1, ама с 20 вата по-мощно (Мъстанг 1 е 20 вата) и с по-голям говорител. Иначе си има 24 вградени присета, като на всеки може да се слагат по 12 вида модулации и 12 вида дилейове или ривърбове. Супер яки са и програмите, които вървят с него също така. С фендър фюз си правиш ефекти на компа, зареждаш ги на усилвателя и свириш с тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
polaris Отговорено Ноември 2, 2011 Share Отговорено Ноември 2, 2011 Имам мустанг 1 и като цяло съм доволен. За свирене вкъщи е перфектен. Единственото нещо, което не ми харесва, е че е само с 2 бандово EQ. Свиря метъл и позлвам присета Metal 2000, който е с тотално махнати среди и няма как да си ги увелича. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Thrashed Отговорено Ноември 6, 2011 Share Отговорено Ноември 6, 2011 Имам 1, то както е написал пича по-горе няма разлика в саунда освен, че говорителчето на 2-ката е по голямо. Кубенцето е перфектно за трейнинг у дома, може да се свири всичко а с 2-ката даже ще можеш да изнасяш и малки концерти ( естествено в по-малки клубове,стаи и т.н) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nevermore Отговорено Ноември 7, 2011 Share Отговорено Ноември 7, 2011 Пръчка! Единственото му хубаво нещо е цената. Излишно усложнено и в същото време спънато от към корекции. Аз лично бих посъбирал още малко от закуски за приличен моделинг практис амп. На прима виста се сещам за поне три много по-сполучливи предложения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FoolofRemorse Отговорено Ноември 7, 2011 Share Отговорено Ноември 7, 2011 Или пък Peavey vyrup 15 май беше... Един колега го продава много изгодно много е точен, за 160лв. Иначе нов е 270лв. Пак е моделинг и ми допада... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Thrashed Отговорено Ноември 7, 2011 Share Отговорено Ноември 7, 2011 По - добре събери още 40-50 за нов Mustang 1 .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IvoF2-D Отговорено Април 28, 2012 Share Отговорено Април 28, 2012 Аз имам също мустанг 1, но имам проблем - когато сменям присетите и ми се увеличава саунда автоматично. Нямам идея защо и нз как да го оправя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kojota Отговорено Май 7, 2012 Share Отговорено Май 7, 2012 Увеличава ти се звука защото всеки пресет е запаматен със съответна сила на звука, трябва да ги пресейвнеш с по малка сила на звука. Аз също притежавам Мустанг 1 и съм доволен - като за начинаещ аматьор като мен да си подрънквам упражнения и някое рифче заучено от нета . Като го ползвах известно време установих , че не ми харесва , че няма истински чист канал -всичко минава през процесора на кубето. Или се бъркам?! Голям пюс е , че лесно се свърза към компа и там вече може доста повече да разцъкваш с различни модели ампове и ефекти, или пък да си дръпнеш от сайта на фендер готови пресети качени от други потребители . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts