METALLICA Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 (Редактирано) Китара брадва Твърде голяма е за рамките на форума! Редактирано Май 27, 2006 от MDFk Цитирай
vlex Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Човек плс кажи каква и чия е предпоследната китара, че съм в шок! В Рок музея в олюмпиятурм в мюнхен беше тая и пишеше че била на някой от Металика ама пусто мо и лапещия не се загледах... Иначе беше сигначър... За да бъдем точни там беше и Кrammer AXE на Джийн Симмънс от КISS баса имаше мн неща... Но това ме шокира просто :think: Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Човек плс кажи каква и чия е предпоследната китара, че съм в шок! В Рок музея в олюмпиятурм в мюнхен беше тая и пишеше че била на някой от Металика ама пусто мо и лапещия не се загледах... Иначе беше сигначър... За да бъдем точни там беше и Кrammer AXE на Джийн Симмънс от КISS баса имаше мн неща... Но това ме шокира просто :think: АААаааа.. METALLICA, как не се сетих преди тебе да я постна тази! vlex, тва е китарката на Крис Де Гармо от Queensryche!!! Тя самата форма представлява знака на Queensryche! Супер изродска изглежда.... друг е въпроса до колко е удобно да се свири на нея! Крис да каже! Цитирай
Bear Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 http://www.harleyguitars.com/ вижте тоя сайт Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Е, METALLICA, тая Giger-ска серия на Ibanez вече я постнах на 3-та страница, но, хайде - тези снимчици са други... яки са! Абе - Giger рулира! Цитирай
METALLICA Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Е, METALLICA, тая Giger-ска серия на Ibanez вече я постнах на 3-та страница, но, хайде - тези снимчици са други... яки са! Абе - Giger рулира! е братле сори не съм я видял peace Цитирай
vlex Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 Човек плс кажи каква и чия е предпоследната китара, че съм в шок! В Рок музея в олюмпиятурм в мюнхен беше тая и пишеше че била на някой от Металика ама пусто мо и лапещия не се загледах... Иначе беше сигначър... За да бъдем точни там беше и Кrammer AXE на Джийн Симмънс от КISS баса имаше мн неща... Но това ме шокира просто :think: АААаааа.. METALLICA, как не се сетих преди тебе да я постна тази! vlex, тва е китарката на Крис Де Гармо от Queensryche!!! Тя самата форма представлява знака на Queensryche! Супер изродска изглежда.... друг е въпроса до колко е удобно да се свири на нея! Крис да каже! Човече нз кой свири на таквази ама ей ти снимката Ако кликнеш на тъмбнейла и се вгледаш в рога вляво ще забележиш че пише металика Нямам повече въпроси Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 (Редактирано) vlex, тази, която ти показваш е друга китара...освен ако първата, която METALLICA показа не е претърпяла козметична промяна на "главата", горе при ключовете Редактирано Май 28, 2006 от SomeoneElse Цитирай
vlex Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 Не, ясно че освен в главата имат и други разлики... Просто формата е няква специфична и се чудех кой от металиа е дрънчулил на таквази Цитирай
Recommended Posts