LOE Публикувано Май 18, 2006 Публикувано Май 18, 2006 (Редактирано) http://pro-arena.hit.bg/sl.mp3 Звука е зле, със зъм 707 , и шум има, и грешки (не точно грешки, неточно е извадено ма немога повече щот съм глух), ама кво пък И е кавър, не е авторско... Редактирано Май 18, 2006 от LOE Цитирай
LOE Отговорено Май 19, 2006 Автор Отговорено Май 19, 2006 Johan Hallgren го свири, но мисля че го е измислял Daniel Gildenlow, защото той пише повечето музика Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Добре е, само следващия път може и да си понастроиш китарата . Цитирай
LOE Отговорено Май 19, 2006 Автор Отговорено Май 19, 2006 aха първа струна беше много зле, обаче я бях натегнал до края и пак не и стигаше, пък не ми се отключваше че с тия въжета после 20 мин докато се настрои Довечера може да постна оригиналното да се посмеете малко на моя сметка Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Готино е солото,а звука не е чак толкова зле,сигурно защото не си дал много gain. Цитирай
LOE Отговорено Май 19, 2006 Автор Отговорено Май 19, 2006 абе зъмовете не са чак толкова зле, просто много трудно се настройват, аз на моя съм му нагласил няколко доста добри хай гейн бленди дълги години ми служи, това май му е последния перформънс, днес един младеж може да го купи Цитирай
Recommended Posts