Blackmore_Fan Публикувано Май 18, 2006 Публикувано Май 18, 2006 Нз дали темата е за тука,но така са надявам.Ако не -я преместете та по вапроса:от седмица процесора ми дава "лоу батери" (Boss ME-33 e) ,при положение че си му задавам ток както винаги...та ако има някой който мисли че мое да му фърли око,да свирне а да не забравя,от Пловдив съм Цитирай
Blackmore_Fan Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 изрядно е 100% пробвах с 23142 процесоора :think: Цитирай
Blackmore_Fan Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 коя батерия ?? аз си свира с процесор Цитирай
niki123bg Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Ами може много случайно да имаш батерийка, която да пази настройките на различните пресети. По принцип тея батерийки изкарват цяла вечност (т.е. повече отколкото би ползвал процесора преди да му се възмутиш и да го изхвърлиш) така че обикновенно пропускат да споменат че съществуват. Цитирай
KingdomX Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 Ами може много случайно да имаш батерийка, която да пази настройките на различните пресети. По принцип тея батерийки изкарват цяла вечност (т.е. повече отколкото би ползвал процесора преди да му се възмутиш и да го изхвърлиш) така че обикновенно пропускат да споменат че съществуват. и когато случаино батерииката ти свърши ти се казва че няма заместител и трябва да се свържеш с производителя и от него да си купиш каквото ти трябва. Цитирай
black_waltz Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 бифшият ми Зуум 707-2 по едно време почна да показва този надпис, вдигнах с едно деление волтажа на адаптера и всичко се оправи незнам защо стана така при положение,че бях свири поне 1-2 години с по-ниския волтаж без да ми го дава тъй че и при теб може проблема да е подобен.... Цитирай
Recommended Posts