Vlad Публикувано Май 18, 2006 Публикувано Май 18, 2006 Една от целите на всеки композитор е творчеството му да стигне да повече хора. Как става това? С концертни изпълнения и издаване на ноти. Ако искате да издадете сборници с ваши композиции в малък, среден или голям тираж - пишете ми тук или на електронната поща. Цитирай
f1_sound Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Тая тема не трябва ли да е към копувам, продавам, предлагам Цитирай
Vlad Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Ами става и за там, но прецених, че тук мястото и е по-подходящо. Просто това, което предлагам е насочено към определени хора и за тяхно улеснение предпочитам темата да остане тук. Влад Цитирай
Zmejcho Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 И какво точно предлагаш, че не ми стана ясно? Сборник? Издателство? И кой ще го купи това?Че и кой ще го изпълнява после? Според мен целта на една композиция е да бъде изпълнявана на концерт или да се запише и пуска. Нещо с книжното издателство не ми вдъхва доверие Цитирай
Vlad Отговорено Май 19, 2006 Автор Отговорено Май 19, 2006 Нямам желание да влизам в спор! Просто оставете тази тема на хората, които имат полза от нея! Те ще разберат какво предлагам! Влад Цитирай
Zmejcho Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Не се засягай, не исках да споря, просто ми беше интересно за малко повечко инфо. Аз самият имам доста композиции, които стават за нещо такова, но не са нотирани.... и не знам дали си струва да ги нотирам... Цитирай
Vlad Отговорено Май 30, 2006 Автор Отговорено Май 30, 2006 Ами не се засягам, просто не искам да разводнявам и тази тема. Още инфо? Ами това, с което се занимавам е следното: Една от школите ми представлява джаз теми с импровизации за цигулка, като темите са от лявата страна, а от дясно/подобно на двуезичните издания/ съм поместил сола на Стефан Грапели, които съм транскрибирал /извадил по слух/ от записи. Друго, което аз съм издал, са фолклорните пиеси за китара. /За повече инфо потърсете в раздела ноти и т.н./ Тази школа получих като ръкопис и и направих предпечат, колаж и художествено оформление. Трети вариант на услугата, която предлагам, е школа с репертоара към диск на Bacillus Balkanicus Band - формация за балкански фолклор. Пиесите отново са транскрибирани от записа. Последното се продаваше доста добре на турнето на "бацилите";) миналата година във Франция, а към останалите школи също има интерес и в България, у в чужбина. В момента подготвяме две книжки с детски песни - на Пенчо Стоянов и на Виктор Чучков. Мисля, че няма място за подозрение - ноти винаги ще се издават и винаги ще има нужда от предпечат и оформление. Така, че - който се интерсува от това може да се свърже с мен! Без да се натрапвам: Влад Цитирай
Recommended Posts