Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте,

имам един въпрос, наскоро гледах това видео

Доста се рових из сайтовете, и не намерих точно от къде мога да си купя...

Ако някой от вас има и го продава, или ако може да ми дадете някакъв сайт от където да си го поръчам бих ви бил наистина много благодарен :)

Поздрави

Редактирано от FoolofRemorse
Отговорено

Такива лепенки има в чужбина и трябва от там да се купят,поне досега аз не съм виждал тук,някъде във форума имаше тема и там имаше инфо за тези лепенки къде точно ги има.

Отговорено

Ако не е нещо специално това фолио ,би трябвало да го има във магазините /складовете/ ,които обслужват рекламните агенции,както и в самите агенции!Ако не намериш в Нови Пазар -във Варна има такъв склад в блока срещу пазара Чаталджа!

:cheers2:

Отговорено (Редактирано)

Аз не се надявам да намеря в Нови пазар нищо :)

Всеки ден пътувам до Шумен и ще потърся там, тези лепенки ги гледах в сайта им обаче излиза към 60-70лв. И просто не си струва, а мисля, че може да си намеря нещо по смислено за тези пари... Ето го сайта https://www.axewraps.com/wraps/ имам си Les Paul без Pick guard и ми излиза към 29.90 което са си едно 65лв някъде без доставка... Мисля, че може и да стане с такива фолиота за облицовка където са подобни на тези, но няма да имам голям избор между модели... А и не ми е изрязано, ако си взема фолио трябва да му изрежа място и за потенциометрите и за адаптерите, а аз съм от клуба "Пречат ми ръчичките" и най - много да си загрозя китарата.

Едит: Много благодаря на Админите, че промениха заглавието на темата, пробвах после, но не стана :=)

Лек ден на всички и много благодаря на тези които ми помогнаха ;)

Ако се намери нещо пишете...

Редактирано от FoolofRemorse