EmchoDT Публикувано Май 17, 2006 Публикувано Май 17, 2006 (Редактирано) Това е новата ми хава. Надявам се да ви хареса. Междодругото, ако ви хареса си търся вокал ,който да има идея и може да пее, също така и клавирист. Имам още няколко парчета в същия стил, които смятам да запиша и съответно да ги пратя в Метъл Хамър и Про Рок!!! Надявам се нещо да стане. Та ако има навитаци моля пишете!!! клик!!! Редактирано Май 17, 2006 от EmchoDT Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 17, 2006 Автор Отговорено Май 17, 2006 Опааа бях забравил да го сложа!! Ще го кача и в гугъл!!! Цитирай
maegril Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Екстра е!Парчето разбива!Тия акустични пасажчета влизат много добре в песента Как си правил барабаните ако не е тайна? Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 17, 2006 Автор Отговорено Май 17, 2006 Мерси !!! Ми правил съм ги на сонар!!!! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Това е новата ми хава. Надявам се да ви хареса.Междодругото, ако ви хареса си търся вокал ,който да има идея и може да пее, също така и клавирист. Имам още няколко парчета в същия стил, които смятам да запиша и съответно да ги пратя в Метъл Хамър и Про Рок!!! Надявам се нещо да стане. Та ако има навитаци моля пишете!!! клик!!! супер яко е Емич......брау Цитирай
f1_sound Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Който няма достъп до Дата Прати го на Джи мейла Цитирай
stratocaster Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 много е про! супер як звук и композиция!!! Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Мерси драги съфорумци!! Предложението за пеене върху песента е отворено , ако има навитаци. Пратил съм го и на Гмаила !!! Цитирай
niki123bg Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Много е кефещо. Още като пусна онова откъсче в темата за солата заподозрях, че ще има готино парче за слушане Очаквам с интерес варианта с вокал Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Мерси!! И аз се надявам, че някой от съфорумците ще се навие да измисли някви вокали и да го изпее!!! Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Моля, ако някой дето му се пее подобен стил музика да ми пише!!!! Цитирай
Recommended Posts