stef00 Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 здравейте попадна ми едно тяло на счупен бас гръфът му е счупен на две и просто не може да се използва а тялото макар и в лошо състояние не ми се хвърля и се чудя какво ще стане ако ме сложа един нормален гриф за соло китара и му сменя адаптерите ще стане ли нещо? единствения проблем който ще остане е проблема със симетрията тялото не изглежда много голямо но няма как да съм сигурен. Цитирай
patzo Отговорено Октомври 16, 2011 Отговорено Октомври 16, 2011 (Редактирано) Нищо няма да стане, първо "джоба" на грифа ще е по-голям от грифа на китарата, второ бриджа трябва да се мести напред а и да се слага нов. Абе грозна гледка ще стане !!! Откажи се !!! Редактирано Октомври 16, 2011 от patzo Цитирай
stef00 Отговорено Октомври 16, 2011 Автор Отговорено Октомври 16, 2011 и аз така мислех но имах мерак да пробвам явно ще се ориентирам към нова китара вместо да правя невъзможни неща Цитирай
рахата Отговорено Октомври 16, 2011 Отговорено Октомври 16, 2011 Небезизвестния Роб Джарзомбек от Blotted Science ( http://www.ronjarzombek.com/ ) сам си прави китарите и едната от тях беше преправен бас.Някъде в страницата му има описание на процедурата. Както се казва няма невъзможни неща Цитирай
the pick Отговорено Октомври 16, 2011 Отговорено Октомври 16, 2011 Можеш ли да качиш снимки на счупения гриф? Цитирай
stef00 Отговорено Октомври 16, 2011 Автор Отговорено Октомври 16, 2011 мога но ще бъде утре общо взето главата я няма и се е разлепил до към 5то прагче металната пръчка която е в основата му се показва това е Цитирай
Recommended Posts