bulby Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :green: filibe - Пич, ставаше въпрос, че за такива съобщения си има форум "Купувам-Продавам". Там никой няма да ти трие темите/съобщенията. Цитирай
filibe Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 eeeeeeeee sorry ,ako sum nastupil njakoi. razbrah. Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Явно без препирня нищо не минава!!! Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Познавам един фен дето си купи чисто нова китара Ibanez за около 300 лева.Много е добра.С пиезо адаптор+корекции ниски и високи-много добра китара за малко пари. Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 вземи си една кремона.... хаха не шега купи си гибсьн Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Това за "Фактор" магазина е добра идея ! свястни китати на добри цени .. натъкнах се на един Hohner с вградена електроника с адски добър за цената тембър и много прецизни настроики на честотите ... мек гриф.. изпипан абе мнгоо хубав .. за около 600 лева ;-) Има акустики де ! не е като да няма Цитирай
nikolaminev Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 здравейте. преди време свирех на класическа китара и имах една орфейка. не съм свирил от 3-4 години и искам да си взема някоя хубава китара м/у 200 и 400лв с хубави ключове, прагчета, гриф и плътен хубав звук. искам някаква хубава марка, която се продава в софия. да ми кажете и мястото от където мога да си я купя. искам да мога да си я включвам към пц-то и да си правя записи. не става дума за професионален запис. просто да си свиря вкъщи и когато съм с приятели. много ще съм ви благодарен. че ще забравя скоро как се свиреше За съжаление никога няма да намерите хубава китара на цена 200 - 400 лева. Истински добрите инструменте (с хубави ключове, прагчета, гриф и плътен хубав звук) започват от 1000 Евро... и доста нагоре... Цитирай
Recommended Posts