Glacierise Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Мен как ме е тресло...Два от всичките пъти беше твърде яко и дори ми спря сърцето...Не е никак гот.За да тръгне отново съм се блъскала в касата на вратата и,като тръгна пак,като ми потече кръв от носа,рукна и от двете ноздри...Ебах си целата фамилия тогава WTF?!!!??!?!?! Кво си правила?!!?!??!?! Абе аз си мислех, че съм психопат, па глей тука! Единия - живия фазомер, другата си праи интубации сама! Абе къде попаднах бе? Миро, нашия другия психопат китарджия, тоя па бърка по телевизори та редовно яде по 10-20 киловолта! Ебем ви у изтродите трансцедентални! Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ лудите те да са живи Цитирай
MDFk Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 (Редактирано) какво да ги правиш - деца!!! :green: :green: :green: едит:сори за офтопика.. Редактирано Януари 11, 2005 от MDFk Цитирай
Joys Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Абе позавършил съм електротехника ама тука ми тиииииииииит мамата на познанията. :wall: Цитирай
Joys Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 по въпроса с заземяването на струните от ЕМG казват, че адаптерите им са екранирани и се препоръчва да не си замасяваш струните по точно тези проблеми колегата (аз де) си спомням че още като малък ме трясна тока когато бърках да пипна реотана на 1 печка (интерес....), от тогава май бая ме е тряскал не е приятно Под апаратура не разбирам китарата. Има доста електроника между китарата и тонколоните нали. Там някъде ще да е. Може и от влага да стане. Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 абе ac/dc qko ми на един приятел му изгоря трафа на миксера, навежда се да види кво става и като пипа пода ЕеееГАТИ ПАУЪРАааааааааа. добре че се размина само с трафа. затова хора пазете се от репетиционни дето ......... абе има нещо гнило. малко офтопик ама аз се опитах да пусна миялната преди няколко дни и се оказа че тия дето ми правиха инсталацията или разбират по-малко от мен или са по-разсеяни от мен. ми бяха объркали масата с нулата. и понеже знаете що е то БДС стандарт дето никъде го няма да връзваш нулата със земя вместо да си имаш отделна както е по света малко логика трбе ама както и да е. тъ по въпроса ми оказва се че при обръщане на фазата с 0 нема особени проблеми нали щото тва е променлив ток да ама неееееееее щото по бдс стандарт нулата се свързва със земя и като объркаш, на земята какво се показваааааааааа - фаааааааазатаааааааа. след това какво се получава на цветно виждаш и на живо даже електронния поток като пипнеш корпуса на който и да е уред когато си заземен. ето защо когато седнеш в репетиционната ги няма гумените подметки под те бе и каквооооооооо - екшън. сещате се сега защо се получава туй нящо. единия хваща китарата на др и бааааааааааааам защо - ми щото единия контакт е обърнат и по корпуса на китарката на единия тече 220 а на др има заземяванееееееееее. веселооооооо тоя ако имаше изправена косичка щеше да е яко. тъ един съвет. взимате си един фазомер, който струва 40 стотинки и като отидете в непозната репетиционна мерите там дето включвате ако на земята има 220 тоест свети начи лошоооооооо. айде наздраве по въпроса Цитирай
Sieger Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 След като всички разказаха по една бонус история, викам и аз да се "изповядам" Една прекрасна вечер (първата и последната вечер в която станах да ям), ставам си аз от леглото да източа бойлера и нещо се поразсъних и осъзнах че съм адски гладен! Викам да си затопля ядене на микровълновата печка, но за мое нещастие се отказах и реших да ям ролца от раци който са в хладилнка... Та тичкам аз нек'ъф супер устремен към въпросния хладилник и се кефя, че ще ям, обаче отварям го а той не свети "Ба Маа Му" викам си аз, взимам ролцата, нагнявих се обаче усещам, че от вътре нещо ме гложди! Заветния въпрос беше: "Защо проклетия хладилник не свети (лампата в него, а не самия хладилник )? Отивам аз и с целия си акъл бъркам в една дупка отстрани да махна лампичката и... Олелеее като ме избичи един точец, направо се бях отписал, когато бушона (на таблото) падна и тока спря! Майка ми става и вика: Какво правиш какво стана? И аз: Ми мамо оправям хладилника (сетете се за какъв ме е помислила когато и го казах тва в 1,2 през нощта), но как да е де.Много яко ме тресе тогава Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Егати паура, че то от две ноздри става направо като ТУРБО Турбо-лига!!! (лигата на необикновените последователи на Боби Турбото!!!) Цитирай
Fortissimo Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Чакам някой да каже,че е бъркал в атомна централа. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Jigsaw Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Чакам някой да каже,че е бъркал в атомна централа. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Ами аз веднъж бръкнах и вече имам 19 пръстчета на едната ръка и 9 на другата много е удобно Иначе мен ме е тряскал ток от антената на телевизора при опит да включа кабела за нинтендото без да гледам Цитирай
Joys Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 (Редактирано) "Защо проклетия хладилник не свети (лампата в него, а не самия хладилник )? Отивам аз и с целия си акъл бъркам в една дупка отстрани да махна лампичката и... Олелеее като ме избичи един точец, направо се бях отписал, когато бушона (на таблото) падна и тока спря! Мара ва колега. И аз сменях лампата в хладилника ама била изгоряла и някой я беше махнал. И какъв е кефа като бръкнеш във фасунгата отвътре навън. По интересно е когато се къпах и баща ми пуснал турски проточен бойлер. И заради същият този БДС и малко в повече влага тръгва по тръбите( метални) едни такива импулсчета и ако не сте играли голи и мокри ръченица в банята със "слушалка" в ръка от мен да знаете не е много гот. А на всичко отгоре и телефона звънял от цялата тази работа при всяко пуска не на бойлера убиец. То май стана друга тема ама нейсе. Редактирано Януари 14, 2005 от Galileo Цитирай
Joys Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Ами аз веднъж бръкнах и вече имам 19 пръстчета на едната ръка и 9 на другата много е удобно Иначе мен ме е тряскал ток от антената на телевизора при опит да включа кабела за нинтендото без да гледам Трябва да те чуя как свириш. Сигурно ще като всичките Джипси Кингс заедно. :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Толкова ли бяха те всъщност ???? Цитирай
Fortissimo Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 mai osmorakiq BUDA 6te e nai-dobriq kitarist Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 mai osmorakiq BUDA 6te e nai-dobriq kitarist осмокракия или може би осморакиения Цитирай
Recommended Posts