Blackout97 Публикувано Октомври 7, 2011 Публикувано Октомври 7, 2011 Здравейте,аз съм Мартин на 14 години,свиря на класическа китара от 2 години,и на електрическа от 3 месеца.Музикалната ми насока е метъл,искам да правя такава музика професионално.Голям фен съм на Heavy metal,Hard rock sub-жанровете и малко спийд метъл.Любимите ми групи са judas priest,accept,ac/dc,metallica,megadeth,wasp.motley crue,anthrax,ratt,krokus,sammy hagar,ozzy osbourne,michael schenker,scorpions,van halen,iron maiden и така нататък...Главно метъл от 80-те.Интересен факт e ,че дядо ми ме запали по judas priest .Чао от мен UP THE IRONS,METAL TILL DEATH. 1 Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 (Редактирано) Добре дошъл, приятно ми е :І Аз съм някъде колкото тебе Много ще ти е приятно в този форум, надявам се... Ако ти е приятно колкото на мен.... Ще висиш с часове тука да гледаш стари теми и да се кефиш и смееш... Няма да имаш търпение да се събудиш и да влезеш, може като мен да имаш малко проблеми с някое Админче чат-пат, ама се случва нищо те са големи пичове... Ако имаш въпрос може да ми пишеш ЛС, знам, че не съм човекът който може да ти помогне най - много, и не съм като Илиев П, Парният Валяк, и Rockfire , но се надявам да мога да ти помогна с нещо Поздрави П.П.: Тези дето ти ги изброих горе + Baby Thomas, eL_NinYo, и най - вече Rockfire, ще ти помогнат много Редактирано Октомври 25, 2011 от FoolofRemorse Цитирай
Recommended Posts