ALBIREO Отговорено Май 17, 2006 Share Отговорено Май 17, 2006 Аз кокосовота мАсло го ям. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mafiozo Отговорено Май 17, 2006 Share Отговорено Май 17, 2006 Здравейте! Искам да Ви питам за препарат или нещо от тоя сорт, за грифа специално, щото тялото си го чистя с памучена кърпа(потник ) и си е идеално, ама за грифа не е чак толкова ефективно. Грифа ми няма лак и е тъмен доста тъмен rosewood. И ако някой може да каже нещо евтинко, което може да се купи от магазините и върши работа, да каже . Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Май 17, 2006 Share Отговорено Май 17, 2006 Здравейте! Искам да Ви питам за препарат или нещо от тоя сорт, за грифа специално, щото тялото си го чистя с памучена кърпа(потник ) и си е идеално, ама за грифа не е чак толкова ефективно. Грифа ми няма лак и е тъмен доста тъмен rosewood. И ако някой може да каже нещо евтинко, което може да се купи от магазините и върши работа, да каже .Благодаря! също така е хубаво от време на време да се маже фингърборда с него. поддържа го свеж айде оглеждай се какво са писали хората преди тебе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mafiozo Отговорено Май 17, 2006 Share Отговорено Май 17, 2006 Съжалявам ама не бях много сигурен, обаче няма вече съмнения, ще навестим аптеката Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Май 18, 2006 Share Отговорено Май 18, 2006 Aз по принцип я мия много рядко, май за година и половина откакто я имам само 4-5.. , но аз и нямам толкова време да свиря, така че е донякъде разбираемо, иначе ползвам Dunlop Ultimate Lemon Oil за fretboard-a и Fender Guitar Polish в комбинация с много финни и меки парцалчета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Phreaker Отговорено Май 22, 2006 Share Отговорено Май 22, 2006 Идеята с бадемовото масло кърти! Невероятен ефект!Мерси Евтиме Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mafiozo Отговорено Май 23, 2006 Share Отговорено Май 23, 2006 (Редактирано) Да това с бадемовото масло е супер ама трябва ли да го чкам да съхне, щото чаках около 2 мин и го избърсах от грифа( видя ми се, че няма да изсъхне никога). Съжалявам ама до сега не съм го ползвал това нещо и нямам никаква представа как се "маже". Ако някоий сподели опит ще съм му много благодарен!!! Редактирано Май 23, 2006 от Mafiozo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NOmastrubation! Отговорено Май 23, 2006 Share Отговорено Май 23, 2006 във РФ има едно мн готино мазило което се използва и за струни,тяло и гриф и доколкото си спомням беше 15!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Walrus Отговорено Май 25, 2006 Share Отговорено Май 25, 2006 За чистене не знам,аз все още експериментирам,но един човек ме посъветва за полиране да се използва метода на цигуларите:в парцалче се слага орехи,счукват се и със сокакойто пусне се полира.Става много добре! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Май 25, 2006 Share Отговорено Май 25, 2006 Пресни, стари или няма значение? Щото ако става със стари да зема да потроша запасите от орехи :twisted: :twisted: :twisted: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Май 25, 2006 Share Отговорено Май 25, 2006 За чистене не знам,аз все още експериментирам,но един човек ме посъветва за полиране да се използва метода на цигуларите:в парцалче се слага орехи,счукват се и със сокакойто пусне се полира.Става много добре! След това резултата се изсипва в сгорещено олио, след няколко секунди се добавя вода, чесън и сол. Перфектен сос за сладководна риба. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Май 29, 2006 Share Отговорено Май 29, 2006 ...най-трудно се махат петната от плюмки...в случай че китариста се изявява и като вокал...особено от адаптерите...здраво търкане с проклетия парцал пада...иначе и аз не съм фен на препаратите...ползвам пацал от 100% памук от една бивша моя блуза...когато стане много мазно тялото използвам своиството на човешкия дъх да кондензира върху гладката повърхност на китарата...едва ли е много научно...ощте по малко полезно...ама върши работа...освен това напоследък не се престаравам с чистенето...не че се кефя китарката ми да изглейда мърлява...ама човек нв вива да става роб на вещите си в краина сметка... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
in search of odd intelligence Отговорено Май 29, 2006 Share Отговорено Май 29, 2006 Мия ръцете преди свирене, а след всяко лъскам с парцалчето. Мен лично ме е страх да си мажа китарата с разни препарати за почистване ако не са предназначени специално за това... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts