Ivanjello Публикувано Май 14, 2006 Публикувано Май 14, 2006 (Редактирано) 1)nickname:Ivanjello 2)Възраст:22 3)Образование:Средно 4)Вашият инструмент/и:BASS"B"(Туба) 5)Предпочитан музикален стил:Обичам музика която да ме завладее без значение стила 6)Вашият вдъхновител:Любовта към страната ми 7)Досегашни (не)реализирани проекти:Стабилна група с кадърни изпълнители 8)Странични интереси:Мотоциклети,археология 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Импулсивна динамична личност Редактирано Май 14, 2006 от Ivanjello Цитирай
Niilo Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 (Редактирано) Определено интересна личност обаче. Добре дошъл и приятно прекарване! Пък кой знае, може би тук ще намериш 'стабилна група с кадърни изпълнители'... басистите са дефицит, а се търсят Редактирано Май 14, 2006 от Niilo Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Привет, добре дошъл! Това, че ти се свири всичко що те кефи е яко, ама на мен ми се ще все пак да кажеш в какъв стил си творил до сега. Цитирай
Лелдорин Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Определено интересна личност обаче. Добре дошъл и приятно прекарване! Пък кой знае, може би тук ще намериш 'стабилна група с кадърни изпълнители'... басистите са дефицит, а се търсят човека свири на туба,а не на бас.нали? Цитирай
Ivanjello Отговорено Май 15, 2006 Автор Отговорено Май 15, 2006 Да пичове на туба свиря а относно въпроса със стиловете свиря маршове,химни,хора,ръченици,сюити...аааааа щях да забравя веднъж свирихме рап с китари,тромпет,туба,цук тромбон,кларинет,кавал,гайда,барабани разбира се..........абе стана доста интересно но несериозни копелета се оказаха и некъдърници дееба искат нещо да направят и като не се получи се оказват.И така се събрахме няколко пъти и толкова. Цитирай
Zmejcho Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 (Редактирано) Аз лично съм оркестрирал "Цвят лилав" за 2 туби - може да го направим с 3 - само дето сме в София - далечко е от тебе Редактирано Май 18, 2006 от Zmejcho Цитирай
Ivanjello Отговорено Май 20, 2006 Автор Отговорено Май 20, 2006 Е това е лоша новина Как ще стане тогава? Цитирай
Recommended Posts