Gee Tee Age Публикувано Май 14, 2006 Публикувано Май 14, 2006 http://scootertrance.data.bg/soldier1.mp3 свиря от средата на февруари, стаг ц 546 класически. засега добре ли се развивам?
Niilo Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Някой май няма търпение да стане добър, а? Търпение се иска с инструментите, търпение и време...
spotlight_kid Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 за толкоз време откакто свириш е идеално...пък и китарката ти е леко разстроена
Gee Tee Age Отговорено Май 14, 2006 Автор Отговорено Май 14, 2006 да разстроена е аз още с първите си струни карам трябва да се сменят. благодаря за коментарите
LOE Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 (Редактирано) абе чак такива струни.. тряа да си ги търсил на някое сметище и пак няма гаранция че ще са толкова фалшиви, може и да са стари но определено не са добре настроени, а и понеже свириш от скоро може би кривиш тоновете карай така още 5-6 години и ще се научиш аз свиря на китара от 7 години , с едно прекъсване от година и половина и не съм още на половината от което бих искал да мога(като имаш предвид че според повечето хора ми се отдава), тей че не се притеснявай, трудно е Скоро намерих част от някво клипче което бях записвал навремето, което е може след около малко над 3 години сериозно свирене.. с добрата стара правена китара... http://pro-arena.hit.bg/Solo.avi За съжаление не го намерих цялото да се посмея малко, но може да ти даде няква ориентация... Редактирано Май 15, 2006 от LOE
Dilian Nedev Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 да разстроена е аз още с първите си струни карам трябва да се сменят. благодаря за коментарите Колкото и да са стари , пак могат да се настроят , нали ?
Gee Tee Age Отговорено Май 15, 2006 Автор Отговорено Май 15, 2006 LOE аз доста преди да съм се научил да свиря така като на клипчето вече ще се имам за доста добър китарист! rockman тва си го знам да беше казал кво мислиш за свирнята
LOE Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 абе на тоз етап по добре го възприемай като "опити за свирня" като се научиш това да во свириш уверено вместо да го "сричаш" пак го запиши и тогава питай. Само да ти кажа че ако ти се налага да свириш едно и също нещо по 100 пъти да не се отчайваш, това е съвсем нормално, повтаряш докато научиш...
Dilian Nedev Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 LOE аз доста преди да съм се научил да свиря така като на клипчето вече ще се имам за доста добър китарист! rockman тва си го знам да беше казал кво мислиш за свирнята Виж , аз каквото мисля няма смисъл да го казвам . Ако искаш да покажеш напредналост , избери нещо без соло , което по принцип се свири на ел. китара , след това си настрой китарата , чак тогава записвай .
EmchoDT Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Браво!!! Аз след 10 години свирене още не го знам тва парче
Gee Tee Age Отговорено Май 15, 2006 Автор Отговорено Май 15, 2006 добре ще продължавам с повторенията. и следващия път ще си настроя китарата явно държите на тва
Dilian Nedev Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 добре ще продължавам с повторенията. и следващия път ще си настроя китарата явно държите на тва Що , ти не държиш ли ? Аз като усетя , че е вън от строя я найстройвам , иначе не ми е приятно да свиря , не знам за теб ...
Gee Tee Age Отговорено Май 15, 2006 Автор Отговорено Май 15, 2006 аз си казвам-струните са виновни, кво да се тревожа че е фалшиво, важно е свиренето. и понеже не страдам от развит слух не ми прави голямо впечатление
Dilian Nedev Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 аз си казвам-струните са виновни, кво да се тревожа че е фалшиво, важно е свиренето. и понеже не страдам от развит слух не ми прави голямо впечатление "Свиренето е хубаво , когато е на настроена китара" Аз
Recommended Posts