seek,fuck & destroy Публикувано Май 14, 2006 Публикувано Май 14, 2006 Здравейте Напоследък търси бас ноти и ми хрумна да Ви попитам и Вас. Моля който може да ми помогне с бас ноти на metallica да пише Мерси предварително Бъдете здрави Поздрави :guitar: Цитирай
seek,fuck & destroy Отговорено Май 16, 2006 Автор Отговорено Май 16, 2006 Мерси заотзоваването и помоща Цитирай
pampi Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 тук Цъкаш тук, пишеш металика и ти излизат сума ти табове, сваляш си гитар про и после сваляш файловете за гитар про с окончание gp4 и gp5.Там освен с цифрички има и нотите... Цитирай
seek,fuck & destroy Отговорено Май 16, 2006 Автор Отговорено Май 16, 2006 А оригинал.Някакви сканирани не може ли да се намери. Моля ако някой може да помогне да се отзове. Поздрави :guitar: Цитирай
Nikifena Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 А оригинал.Някакви сканирани не може ли да се намери.Моля ако някой може да помогне да се отзове. Поздрави :guitar: Ти най-напред тези изсвири пък после търси други :guitar: Цитирай
f1_sound Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Абе Ники приателю аз все си мисля, че да свириш Метелика не се иска Више образование Мухааааааааааааа Сори за офа Цитирай
LOE Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 Абе Ники приателю аз все си мисля, че да свириш Метелика не се иска Више образование Мухааааааааааааа И начално стига Цитирай
LOE Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 А оригинал.Някакви сканирани не може ли да се намери.Моля ако някой може да помогне да се отзове. Поздрави :guitar: Ти кво искаш, нотите писани собственоръчно от групата ли? Не вярвам да са чак такива обитаци да си пишат нотите на песните.. пък кой да ти каже Гитар про таботеве на металика са доста точни, като се има предвид че е една от най извесните метъл групи, и музиката им не е от най-сложните Цитирай
Recommended Posts