Jigsaw Публикувано Януари 9, 2005 Публикувано Януари 9, 2005 Здравейте колеги! Много спешно се нуждая от помощ! Днес скъсах струна, но нямам пари за цял комплект, а ми трябва спешно! Та въпроса ми е къде в София мога да намеря струни, които се продават на бройки? Много ще ви бъда благодарен ако ми помогнете, защото струната ми трябва спешно, а ако си купя комплект ще остана без една стотикна! Благодаря во предварително! Цитирай
разбойник Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Няма да намериш. Коя струна си скъсал? Пусни един PM, ако имам ще ти дам. Нали си в София? Цитирай
assoass Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Ами за бас май няма магазин, където да се продава по една струна, ама знам едно дюкянче, където се продава.Струните са собствено производство, не знам за качеството им.Та това дюкянче се намира на Женския пазар от страната, където се продават зеленчуци и плодове( като тръгнеш от линията на тм #20 или #22 надолу-в дясно).Вървич плътно по сградите и виждаш една дървена кафява полуразбита вратица.влизаш и казваш... Цените също не знам кфи са, но пробвай! Цитирай
MDFk Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 (Редактирано) В малия ЦУМ продават струни поедини4но,но за бас не ми се е налагало още да купувам,така 4е не знам дали има!!!..ако не ти остане друга алтернатива,надявам се 4е там има. И успех с намрането!!! Редактирано Януари 10, 2005 от MDFk Цитирай
Jigsaw Отговорено Януари 11, 2005 Автор Отговорено Януари 11, 2005 Получих инфромация, че в Перник имало струни поединично и за бас! За съжаление не съм в София, защото пътувам за репетиции и напоследък съм там късно вечер. Дано да има там, че ще закъсам, ако трябва да купувам цял комплект! Скоро се очертава да имам някой лев, така, че да се надяваме, че ще намеря! Благодаря ви за отзивчивостта! Цитирай
Recommended Posts