Mephistofel Публикувано Май 14, 2006 Публикувано Май 14, 2006 Изключително дебилно е,но съм се смял до сълзи: http://m1r0.no-ip.org/qk-cup-cop/ . Цитирай
KAE Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 (Редактирано) това на какъв език е? :violin: Групичката се казва Loituma и са финландци. И да не предозирате, че ще заприличате на този човечец ..... И аз за сефте слушах мелодийката 1 час нон-стоп. Редактирано Май 14, 2006 от Калата Цитирай
Лелдорин Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 и аз така 10 минути поне си викам да я спра,но не мърдам Цитирай
Guest Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 (Редактирано) Записах си я тая песня на мп3 и сега я въртя на Repeat Track в уинампа :green: Много е готино Редактирано Май 14, 2006 от _-BlackDragon-_ Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Еееееееееееееее якооооо!!!!! Онова с караокето съм си го връткал цела вечер .....преди няколко дни Обаче клипчето е супер и то!!! Евалаа и не писва Те това е!! Вънка нека си вАли я съм си дОма!! Цитирай
Elly Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Малеееее мен пък ме хванаха нервите на... седмия (да речем) път. Готино е, верно, особено изпълнението на живо , обаче е супер забващо се в мозъка!!! А в you tube като погледнах - има още няколко клипа на тия хора - то всичкото еднакво бе, ужас! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Да, но са добри образци за многогласно пеене; на мен затова ми харесаха Цитирай
Лелдорин Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Да, но са добри образци за многогласно пеене; на мен затова ми харесаха нали аз тая жената дето дава ритъм я помислих за некво банджо,защото като приглася тя така звучи става въпрос за оная с очилата. Цитирай
Recommended Posts