bonzo Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 нищо не троши палки така както непрекъснатото первазене-волно или неволно :read: познавам барабанисти които удрят 2(!!!не преувеличавам) пъти по-слабо от мен а трошат 3 пъти повече палки само заради това И аз познавам един такъв Ринговете на барабанчето ебават майката на всяка една палка.Аз ако не разменям лява и дясна палка постоянно лявата ми утива три пъти по-бързо и то точно заради римшотовете.А това с чинелите е простотия.Ако целиш чинела перпендикулюрно може,ама в такъв случай освен на палката можеш да кажеш чао и на чинела. Цитирай
aladin Отговорено Юни 27, 2006 Автор Отговорено Юни 27, 2006 Абе тва са две от най-яките марки прост...няма място за competition...въпреки че досега съм притежавал само един комплект Vater и ако можех да си ги купувам в БГ...тога и Vic Firth и ProMark отпадат без колебание ...е що какво намери във Vater толкова.. Vater e трето разредна фирма с сравнение със VicFirth и Promark..... ма на кои каквото му е удобно Цитирай
bonzo Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Незнам Аз се влюбих в Нова,незнам защо,може би заради цената. :think: Цитирай
runninglion Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Аз също свиря с палките "VALETO" които си ги правя по поръчка при Въльо и съм много доволен от съотношението цена - качество! Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 В момента май палките на Стагг да са по-йофтени от Валето...Иначе Валето никога не съм ги харесвал,вероятно няма и да ги харесам занапред защото са кофти ( ЛИЧНО МНЕНИЕ !!!! ).Затова предпочитам да си купя Промарк макар и за два пъти повече пари,но за сметка на това са двадесет пъти по добри ( ЛИЧНО МНЕНИЕ !!!! ) Цитирай
aladin Отговорено Юли 2, 2006 Автор Отговорено Юли 2, 2006 иееееееееееееееееееееееееее Да живее ProMark..........!!!! Цитирай
Recommended Posts