Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

здравейте.тая китара я има във фактор на цена около 280 лева....тъй като не съм запознат и слуха ми не е стигнал до такова ниво,че да различа дали е фалшива и дали звучи добре тук има ли някой който я е пробвал и ако има да си каже мнението.

washburn x12

Отговорено

4овек аз съм я пробвал и макар да съм бос по тая тема,коя китар е по-...,мога да ти кажа ,4е за парите си е хубава. и ако не се лъжа беше за 170.

Отговорено

... може да е с дефект

или ударена леко при транспорта;)

аз така взех моята Кремона на времето на половин цена със сцепено тяло около болтовете на грифа, но нямаше нмикви проблеми после.

Отговорено

не съм сигурен дали точния модел е Х12,но на външен вид са еднакви.онази беше същия цвят,24 прага разположени като на снимката и 2 двойни адаптера.имаше я в 2 разцветки-показаната на снимката огнено жълто и сиво.

Отговорено (Редактирано)

абе стига сте ги гледали тия боклуци бе....това не са китари. винаги може да си намериш супер яка китара на старо

отделен е въпроса че хората са пердета и не им се търси. мятат се на евтините ла*на и после се бият по главите

Редактирано от stratocaster
Отговорено
абе стига сте ги гледали тия боклуци бе....това не са китари. винаги може да си намериш супер яка китара на старо

отделен е въпроса че хората са пердета и не им се търси. мятат се на евтините ла*на и после се бият по главите

опс :)

прибързано се изказваш

тази китара е със същите адаптери като моята

и ако е толкова удобна като нея ще е супер

... и е с 24 прага :-) за тия пари е върха :rolleyes::)

Отговорено

за цената - имаше и по надолу писано, че някои нещи неща в Фактор излизат доста по ефтино от Германия например

предполагам - ги взимат с голяма отстъпка и затова

(а след това вземат та вдигнат цените двойно)

-уошбърн си е авторитет

плюс това приятел на моя приятел Нитро от форума - си е взел такъв

и Нитро каза че китарата е ок за тази цена

аз обаче не съм я пробвал

но дори и така ми се вижда изгодна оферта