Sieger Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Според мен най-вероятно Пътния има предвид "тапинг" сигурно...изглежда в слу4ая става дума за тапинг с 2 пръста от дясната..знам ли,ве4е съм абсолютно , и ... Абе надали... Аз на много места търсих и никъде не пише нищо по въпроса Доста странно! Putniq Bega4 кажи къде си го чувал т'ва? Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 2.не знам хората набор '86,на които им викат 4ернобил4ета,да имат трета ръка Еми няаам трета де'иш и по-добре ..че то едва ли щеше да е функционираща ако бях доживял изобщо. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 2.не знам хората набор '86,на които им викат 4ернобил4ета,да имат трета ръка,за тая дейност.но ако има набори с такъв бонус да се похвалят!!! :green: :green: :green: Аз съм набор 86 Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 11, 2005 Автор Отговорено Януари 11, 2005 Абе надали... Аз на много места търсих и никъде не пише нищо по въпроса Доста странно! Putniq Bega4 кажи къде си го чувал т'ва? ами запознаха ме преди 2 дена с един китарист, който много се вживяваше нещо и той ми каза за тая работа, която като гледам, че никой нищо не е чувал - тоя май е луд... Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 11, 2005 Автор Отговорено Януари 11, 2005 Благодаря на всички, които искаха да ми помогнат с отговор :wall: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Абе надали... Аз на много места търсих и никъде не пише нищо по въпроса Доста странно! Putniq Bega4 кажи къде си го чувал т'ва? ами запознаха ме преди 2 дена с един китарист, който много се вживяваше нещо и той ми каза за тая работа, която като гледам, че никой нищо не е чувал - тоя май е луд... Помоли го да ти го покаже!!!! Цитирай
metalmaniak Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 2.не знам хората набор '86,на които им викат 4ернобил4ета,да имат трета ръка,за тая дейност.но ако има набори с такъв бонус да се похвалят!!! :green: :green: :green: Аз съм набор 86 А аз съм '87 в началото Цитирай
Elmo Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 2.не знам хората набор '86,на които им викат 4ернобил4ета,да имат трета ръка,за тая дейност.но ако има набори с такъв бонус да се похвалят!!! :green: :green: :green: Аз съм набор 86 А аз съм '87 в началото 87, хм, а това можеш ли да го хванеш: --12-- --3--- --8--- --5--- --1--- --9--- Цитирай
Recommended Posts