Forward Публикувано Септември 14, 2011 Share Публикувано Септември 14, 2011 Здравейте на всички искам да попитам тук дали можете да ми предложите нещо за гласа да стане по дебел нещо като по ръмжящ ако ме разбирате Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FFFDF Отговорено Септември 14, 2011 Share Отговорено Септември 14, 2011 Не знам за дебел глас, но мога да ти дам няколко съвета как да се сдобиеш с дебел гъз Иначе искаш тембърът ти да се промени в посока Джони Кеш, или искаш да пееш дрезгаво? Поздрави 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Явор тъпото Отговорено Септември 14, 2011 Share Отговорено Септември 14, 2011 (Редактирано) Ами за дебел глас трябва да почакаш пубертета, тогава гласът мутира, разбира се на едни повече, на други по-малко, но колкото, толкова, няма да правим драми Редактирано Септември 14, 2011 от Velius 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Forward Отговорено Септември 14, 2011 Автор Share Отговорено Септември 14, 2011 Имам предвид някой спрей или нещо подобно.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mairomaster Отговорено Септември 14, 2011 Share Отговорено Септември 14, 2011 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Септември 14, 2011 Share Отговорено Септември 14, 2011 Имам предвид някой спрей или нещо подобно.. Ти сериозно ли? Майка ти знае ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Маждрамуняк Отговорено Септември 14, 2011 Share Отговорено Септември 14, 2011 Имам предвид някой спрей или нещо подобно.. Не, такива няма. Не се хаби да търсиш. Па и ти да не си куче, че искаш да ръмжиш. Я си пей с гласа дето си го имаш и хич да не ти дреме. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Септември 15, 2011 Share Отговорено Септември 15, 2011 Даже имало сайт за такива работи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Forward Отговорено Септември 15, 2011 Автор Share Отговорено Септември 15, 2011 Никой ли не може да помогне... ?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Септември 15, 2011 Share Отговорено Септември 15, 2011 Сред написаното има достатъчно помощ. Това, че не прочете отговор, какъвто ти се иска е твой проблем.На колко години си? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Forward Отговорено Септември 15, 2011 Автор Share Отговорено Септември 15, 2011 Все има нещо няма как да няма. 19 съм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Септември 15, 2011 Share Отговорено Септември 15, 2011 А, не може да няма. Намери Богдана Карадочева, тя знае тайната . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Маждрамуняк Отговорено Септември 15, 2011 Share Отговорено Септември 15, 2011 А защо искаш да си правиш гласа по-дебел? За какво ще го използваш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Forward Отговорено Септември 16, 2011 Автор Share Отговорено Септември 16, 2011 Не искам да давам обяснение ако може да помогне някой ще съм му много благодарен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Септември 16, 2011 Share Отговорено Септември 16, 2011 Ахам.Че и тропаш с крак. Виж сега, така може да си свикнал у вас. Реакцията ти е неадекватна и показва, че нямаш грам понятие от пеене и особеностите на човешкия глас.Ако нямаш намерение да четеш С БЛАГОДАРНОСТ за получените съвети и отделено време те съветвам да си потърсиш друг форум, в който поведението ти ще се толерира. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts