6amanaa Публикувано Септември 11, 2011 Публикувано Септември 11, 2011 JACKSON JS1R DINKY-- тази китара съм си харесал като първа, защото марката е добра, а и не е много скъпа...(от 2 години свиря на акустична китара, ако има значение...). Та гледал съм интервюта и ми изглежда добра, но все пак реших да попитам вие какво мислите за нея и струва ли си. Благодаря предварително :)
aliximika Отговорено Септември 11, 2011 Отговорено Септември 11, 2011 По-добре си вземи някъв Корт. Евтините джаксъни смучат 3
Nevermore Отговорено Септември 11, 2011 Отговорено Септември 11, 2011 +1 да не е Jackson. С Кортовете поне ако уцелиш бройка ще си заслужава инструмент за парите. От пръчките са най-малко пръчки общо взето 2
merrick Отговорено Септември 11, 2011 Отговорено Септември 11, 2011 Най-добре си вземи един squier,просто са наистина много добри китари аз наскоро си взех нова китара и то далеч по-скъпа от скуеър ,но така и не мога да се разделя със него ,свиря почти само на него ,а новата китара си седи ,просто са строхотни ,а и цената им е малка
Георги Тотев Отговорено Септември 11, 2011 Отговорено Септември 11, 2011 Китара се взима от магазин ... от тука съвети хиляди Прочети ме! Ключ! Герги
Thrashed Отговорено Септември 11, 2011 Отговорено Септември 11, 2011 Аз имам един такъв модел на Jackson и от 7-8 месеца никакъв проблем освен 1 малък при потенциометрите, но бързо и лесно беше оправен.Сетъпа поне на мойта е много стабилен. 1
Recommended Posts