Jump to content
Българският форум за музиканти

Начинаещ


Recommended Posts

Здравейте. Искам да се науча да свиря на ел. китара. Но не знам нищо и нали знаете трябва да се почне все от някъде. Значи аз съм чувал, че за да се науча да свиря на ел. китара трябва 1во да си купя акустична и да се науча на нея - вярно ли е? И задължително ли е? Не мога ли и на ел. китара да се науча? И ако реша, че бас китарата е по-яка пак ли трябва 1во на акустична да се науча и чак след това на бас. Въобще имам много неясни пред себе си важното е, че не разполагам с много пари 300лв. за китара ,а искам да се науча. Въобще възможно ли е? В смисъл с 300лв. може ли да си намеря няква свястна ел.китара с която да се науча горе-долу да свиря?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=10809

не е от най-добрите,ама щом не си свирил преди става

а иначе хубаво е да почнеш от акустичната китара,но не е задължително.има много добри китаристи,дето свирят на електрическа китара,но не са свирили на акустична.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.