vovcho Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Е ти се изяви бе момче Много яко Имам едно предложение и аз. Ама за една моя песен. Трябва ми втори китарист. Аре днеска ще си говорим в даскалото. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 10, 2005 Автор Отговорено Януари 10, 2005 Е ти се изяви бе момче Много яко Имам едно предложение и аз. Ама за една моя песен. Трябва ми втори китарист. Аре днеска ще си говорим в даскалото. Аре Ми то е в процес на разработка вече, макар че мене и така си ме кефи адски много Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Аз се изкефих на високите тонове, дето изплуват от време на време над апрежите Сложи му още и некой трак, и поствай пак Цитирай
Fenix Отговорено Януари 10, 2005 Автор Отговорено Януари 10, 2005 Аз се изкефих на високите тонове, дето изплуват от време на време над апрежите Сложи му още и некой трак, и поствай пак Ми ще се поства яко, очаквайте Правиме го с АХЕ и със Steve Vai, тъй че материал ще има, а Стив има готини идеи Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Фанал си дъгата в началото; ако настроиш и бузукито... и един финал да й дръпнеш, цена нема да има Цитирай
Fenix Отговорено Април 19, 2005 Автор Отговорено Април 19, 2005 Аз верно ще се фана да го пооправя, ама като ми минат тука нещата че си е е*ало мамата напоследък. тЪка е в 12ти клас Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Аз верно ще се фана да го пооправя, ама като ми минат тука нещата че си е е*ало мамата напоследък. тЪка е в 12ти клас ох ох оооох дай щи организираме подобаващо абсол........ таковата абтуренско парти Цитирай
Recommended Posts