Shima Публикувано Май 11, 2006 Публикувано Май 11, 2006 Мога ли да си намеря книжката на Добри Палиев за цял сет в София?Ако да каде, 10x предварително(за нова става вапрос) Цитирай
Shima Отговорено Май 13, 2006 Автор Отговорено Май 13, 2006 Никой ли не от каде мога да си намеря школата? Цитирай
aladin Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Мога ли да си намеря книжката на Добри Палиев за цял сет в София?Ако да каде, 10x предварително(за нова става вапрос) Книжка коя книжка??? Тои има бая книжки.....? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Значи единият вариант е от Композиторската книжарничка до Народния Театър...отдясно на входа на театъра се намира. Другия вариант е антикаварната книжарница в един от безистените на Славейков. :read: Цитирай
Shima Отговорено Май 19, 2006 Автор Отговорено Май 19, 2006 Мерси, по принцип мога да си я снимам,ма даржа да имам оригинал.Време ми е и на мен да мина кам втрата школа 4е тая за соло почти я минах Цитирай
Shima Отговорено Май 19, 2006 Автор Отговорено Май 19, 2006 *"втората" , брей много грешки.... Цитирай
makedonetsa Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 Shima ! Не че школата на Палиев е лоша ,но има каде по сьвременни и добри школи ! Аз лично мога да ти помогна с една дозина такива ! Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Школата на Д.Палиев си е много добра.Питайте старите барабанисти.Мисля,че един приятел я има.ще го питам Цитирай
Shima Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 Shima ! Не че школата на Палиев е лоша ,но има каде по сьвременни и добри школи ! Аз лично мога да ти помогна с една дозина такива ! Да знам че има по-съвременни но това не значи че са по-добри! Но то не пречи да минеш още някоя и друга школа Както и да е аз школата не можах да я намеря в книжарницата до народния театър казаха ми че я нама от много време и не само там ми никаде я нямало :think: Цитирай
Shima Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 Аз си я намрерих но е лошо снимана Цитирай
Recommended Posts