4udomir Публикувано Септември 2, 2011 Share Публикувано Септември 2, 2011 Здравейте, имам дилема кое от 2-те MIDI-та да си взема ?Ако някой има някакво инфо, да споделя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SGEORGE Отговорено Септември 2, 2011 Share Отговорено Септември 2, 2011 M-audio с 2 ръце. Имам 2 контролера на M-audio и са невероятни. Не съм почитател много на марката Behringer, а контролерите им изглежат не особено добре изработени. Пробвал съм няколко в магазините и не ми харесаха. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Септември 3, 2011 Share Отговорено Септември 3, 2011 http://www.dv247.com/computer-hardware/novation-impulse-25-usb-midi-controller-keyboard--89695 Най-новото на пазара в този сектор. Ако не друго поне от любнопитство може и него да разгледаш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
4udomir Отговорено Септември 30, 2011 Автор Share Отговорено Септември 30, 2011 Благодаря за мненията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts