yakiya Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 - Destruction -reject emotions - Destruction-mad butcher - EXODUS-strike on the beast - 5FDP - the bleeding Пресвирвам криво лево по нощите. 1 Цитирай
dickens Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 Yeaah, the glorious days of the thrash! Дясната ръчичка много добре Цитирай
Acei Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 бравоо бравоо супер ей тези дъртите неща много ме кефят дай малко инфо за китарата, че ми хареса предполагам е някаква ария с убави адаптери Цитирай
yakiya Отговорено Септември 1, 2011 Автор Отговорено Септември 1, 2011 Риъл джапанийс гитар от '82-ра некъде.С активна електроника.по адаптерите на пише нищо.После през зоната,едно процесорче диджитек RP300 (май беше) ,.... и най-важното бас уредба Warwick Sweet'15 и доректно в компа. 1 Цитирай
Acei Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 уеуее ти с този бас избиваш рибките просто и да познах че е японска въпроса ми беше да кажеш точния модел ама карай поздрави и успехи Цитирай
yakiya Отговорено Септември 1, 2011 Автор Отговорено Септември 1, 2011 уеуее ти с този бас избиваш рибките просто и да познах че е японска въпроса ми беше да кажеш точния модел ама карай поздрави и успехи Забравих,да се еба. Ето я :Vantage VP820 (active) Цитирай
yakiya Отговорено Септември 2, 2011 Автор Отговорено Септември 2, 2011 КУЛТ!!! Як подпис имаш! 1 Цитирай
Recommended Posts