lyu_records Публикувано Август 30, 2011 Публикувано Август 30, 2011 Така, мисля тези дни да си взема Marshall MA50H, китарна глава 50 ватова изцяло лампова. Така същата глава я има изработка във вариант кубе, като модела се води Marshall MA50C, както кубето така и към главата са сложени говорители Eminence AX75. Само че за въпросните говорители Eminence AX75 в нета няма никаква информация. Колеги моля помогнете от де могат да се закупят същите, каква им е спецификацията (евентуално да си търся заместител), щото имам празен кабинет за 2X12 и предпочитам да си сложа 2 говорителя вместо да купувам нов кабинет. Но понеже ми хареса в магазина как си свири Marshall-а с неговите си говорители предпочитам да са същите, ма за учудване ги няма никъде из нета. Цитирай
lyu_records Отговорено Август 31, 2011 Автор Отговорено Август 31, 2011 След сериозно ръчкане из нета установих, че за въпросните говорители няма никаква информация Въпроса става следния, какви говорители да му завра от марката Eminence. За сега съм се спрял на: Eminence Texas Heat Guitar Speaker 12", 150W RMS, 79 Hz, 99 dB. Търси се тежък саунд твърд и отчетлив. Цитирай
metalhammer Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 Незнам защо си се насочил към еминенс. Като цяло класическите маршали са проектирани за селешън. Щом търсиш тежък саунд - 2 броя V30 и си ок. Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 ^ А за истински тежък саунд 4бр В30 или най-добре 8бр Цитирай
lyu_records Отговорено Септември 1, 2011 Автор Отговорено Септември 1, 2011 Хоп троп, та избрах въпросната марка, защото главата която ще си взимам е предназначена за такива говорители и в интерес на истината си звучи брутално с тях. Въпроса е има ли някой колега поглед върху Eminence. V30 лично мен не ме кефи липсват му по богати ниски, ако е Celestion по скоро G12 на 16 ома Цитирай
Recommended Posts