sw1tched Публикувано Януари 8, 2005 Публикувано Януари 8, 2005 (Редактирано) http://distorment.cjb.net Първо се извинявам на хората извън България и на тези които нямат достъп до datacom. Сайта временно се хоуст-ва там, когато е напълно завършен (т.е са обновени снимките и е добавен muzikant.org в линковете ) ще направим всичко възможно да се вижда навсякъде. Както личи от секцията новини, концерт ще има и то скоро, но по този повод ще направим друга тема когато му дойде времето. Сайта е семпъл и простичък но се постарахме да изглежда прилично. Кажете какво мислите, напишете нещичко в Guest Book-а ако искате, дръпнете си 2-те песни и 2-та семпъла (не са финални версии, но трябва да чуете нещо преди да дойдете на концерта. Извинявам се на falio, че се изгаврихме с него като сложихме програмирани барабани, но това е докато имаме условията необходими за запис на барабани). С две думи поразгледайте го. http://distorment.cjb.net Редактирано Януари 8, 2005 от sw1tched Цитирай
Fenix Отговорено Януари 8, 2005 Отговорено Януари 8, 2005 Сложете линк на сайта си и за този форум! Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 8, 2005 Автор Отговорено Януари 8, 2005 Сложете линк на сайта си и за този форум! Ще сложим естествено. В момента имам проблем с upload-ването, но вокалиста като е он-лайн ще му дам обновения файл да го качи. Също така забелязах, че линк-а към една от песните е сбуркан - вместо .mp3 пише .mp3.mp3 така, че ако не е оправено когато се опитвате да я изтеглите просто изтриите излишното разширение. Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 8, 2005 Автор Отговорено Януари 8, 2005 Форума е добавен в секцията за линкове. Сгрешения линк към едната песен е оправен. Благодаря на подписалите книгата за гости Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 9, 2005 Автор Отговорено Януари 9, 2005 Бря никой нищо не казва за сайтчето..препоръки критики блабла? Цитирай
jFog Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Бря никой нищо не казва за сайтчето..препоръки критики блабла? мен не ми се зарежда.. уж би трябвало.. поне първата страница..или има директен линк за дата.бг.Щото поне cjb e widim ot 4uvbina Цитирай
Fenix Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Ми хора, сайта е готин. Добре направен и най-вече семпъл, което е голям проблем на сайтовете днес. малко препоръки искате, а? Като човек, който се занимава малко с това, ще ви дам. Начи Като кликнеш на снимки и излизат направо снимки, а после като кликнеш обратно те връща не меню, където си избираш снимки да гледаш. Вярно че засега има само една опция, но по-добре от 'снимки' да отиваш там и после на самите снимки. Гледам че репетирате в на Милена репетиционната Ако можете малко да сложите и друга гама цветове. Ясно е че тоя отива на групата и на стила, но можете да сложите и други такива които да пасват и то много яко. Айде аз трябва да излизам, пък после може още две - три думи да кажа Цитирай
Angry Samoan Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Сайта не е лош, трябва само малко да се обогати и разшири. Иначе успех на групата!! Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 20, 2005 Отговорено Юни 20, 2005 Браво, античалга брас и прочее; подкрепямЪ Цитирай
sw1tched Отговорено Юни 21, 2005 Автор Отговорено Юни 21, 2005 Браво, античалга брас и прочее; подкрепямЪ Ъ? Как да е предполагам като положително мнение трябва да го разбирам . Бях забравил, че и такава тема съм пускал :green:, но да кажа все пак, че сайта е update-ван оттогава и сега е с друг дизайн (който не понасям заради разните скелети и червени драсканици, но демокрация цари в групата - мнозинството печели, надявам се само на мен да не ми харесва). Както можете да прочетете на сайта, в момента аз и вокалиста се готвим за кандидатстудентски изпити, но веднага след като приключим с изпитите обещаваме завръщането да е подобаващо Цитирай
Recommended Posts