Veli345 Публикувано Август 29, 2011 Публикувано Август 29, 2011 Здравейте... Извинявам се ако има подобна тема но потърсих и не намерих. От скоро се занимавам и с пеене и искам да си взема микрофон. Въпросът ми е какво освен микрофон трябва да си взема (апаратури,миксери?) ще съм ви благодарен ако ми обясните Цитирай
Jimmy Page Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 Здравейте... Извинявам се ако има подобна тема но потърсих и не намерих. От скоро се занимавам и с пеене и искам да си взема микрофон. Въпросът ми е какво освен микрофон трябва да си взема (апаратури,миксери?) ще съм ви благодарен ако ми обясните Зависи каква ти е целта ;д . Принципно за да изкараш някакъв звук , освен микрофон ти трябва , усилвател , пулт(в който да включиш микрофона) , кабели и колони ;д Обикновено певците на участия си носят само микрофон , а там си има озвучител , техника и тн...Ти започваш да се занимаваш с пеене професионално , или просто започваш да си пееш за кеф :? Цитирай
Veli345 Отговорено Август 30, 2011 Автор Отговорено Август 30, 2011 еми на 15 съм така че няма как да си вадя хляба с това но имам някои участия Цитирай
Recommended Posts