bubu22 Публикувано Август 28, 2011 Публикувано Август 28, 2011 Здравейте, търся подходящ учител за човек без музикални познания - т.е. за мен попаднах на доста теми за г-н Александър Петков, но ми се искаше да ви питам за г-н Георги Станчев, чиито обяви за уроци виждам от години, но така и не се престрашавам да се обадя... Цитирай
Lathron Отговорено Август 28, 2011 Отговорено Август 28, 2011 Здравей, ако кажеш какъв стил искаш да свириш, ще ми е по-лесно да те упътя Цитирай
bubu22 Отговорено Август 28, 2011 Автор Отговорено Август 28, 2011 (Редактирано) Здравей, ако кажеш какъв стил искаш да свириш, ще ми е по-лесно да те упътя Ами, неща от типа или не си падам много по рока Благодаря! Редактирано Август 28, 2011 от bubu22 Цитирай
Lathron Отговорено Август 28, 2011 Отговорено Август 28, 2011 Амиии тогава по-напред да те питам имаш ли китара и ако имаш с какви струни е ? Принципно е "прието" когато някой започва да свири на китара да започва с класика. Примери: Като цяло когато те питах за стил, те питах дали искаш да започнеш точно с класика или с нещо "по-модерно" като джаз, блус и други музикални стилове. Примери: Това което ти ми показа е по-лесно от това което по-горе ти показах (даже много по-лесно). Ако искаш дай си skype'а (на ЛС) за да говорим там, защото има да се изпишат доста постве :D Цитирай
parsekguitars Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 Здравейте, търся подходящ учител за човек без музикални познания - т.е. за мен попаднах на доста теми за г-н Александър Петков, но ми се искаше да ви питам за г-н Георги Станчев, чиито обяви за уроци виждам от години, но така и не се престрашавам да се обадя... .....ами,предлагам ти услугите си....8 лв. два пъти в седмицата,10 лв.-един път. всичко което давам е със нотен текст и аудио файлове,плейбеци и т. н. моб. тел. 0877712258-Парсек Цитирай
Recommended Posts