Edifier Публикувано Август 21, 2011 Публикувано Август 21, 2011 Тъй като искам да си направя класическа китара ми трябва малко помощ откъде да си закупя дърво за нея? Цитирай
Георги Тотев Отговорено Август 21, 2011 Отговорено Август 21, 2011 (Редактирано) ^ Сдъвквам и плювам ... май по'иче ще плюя ... Има раздел "Изработка и ремонт". Теми там за дървесина има ... търси и чети! Герги Редактирано Август 21, 2011 от Георги Тотев Цитирай
iliev.p Отговорено Август 21, 2011 Отговорено Август 21, 2011 Герги крайно време е да взимаш пари за съвети,знаеш ли колко бира прави това? Извинявам се офтопика Цитирай
Георги Тотев Отговорено Август 21, 2011 Отговорено Август 21, 2011 Пари не сакам ... давайте бирата направо Цитирай
Fats Отговорено Август 21, 2011 Отговорено Август 21, 2011 Не разбрах само ти сам ли ще си я правиш. Доста смело начинание. Цитирай
iliev.p Отговорено Август 21, 2011 Отговорено Август 21, 2011 Щом търсиш сайт за дърво,да знаеш ,че готова по евтино ще ти излезе ,да си я купиш. Герги по "Еконт" приемаш ли бира ? Цитирай
Edifier Отговорено Август 26, 2011 Автор Отговорено Август 26, 2011 Не разбрах само ти сам ли ще си я правиш. Доста смело начинание. ПО точно ще опитам и се надявам да стане. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Август 26, 2011 Отговорено Август 26, 2011 ^ ЪЪЪЪ ... от дърводелство разбираш ли, чертежи можеш ли да четеш, бояджийските работи и друг може да ги свърши ... Доста смело начинание както казаха и по-горе! Герги Цитирай
iliev.p Отговорено Август 27, 2011 Отговорено Август 27, 2011 Додето не опита няма да разбере дали тази лъжица е за неговата уста.Но ако го правиш от липса на пари бъди сигурен че няма да ти излезе по евтино.Ако го правиш за проба не очаквай големи резултати.Все успех в начинанието,може да си новия "Страдивари" на китарите,знае ли човек. Цитирай
Fats Отговорено Август 27, 2011 Отговорено Август 27, 2011 Не разбрах само ти сам ли ще си я правиш. Доста смело начинание. ПО точно ще опитам и се надявам да стане. Няма да стане. 2 Цитирай
Recommended Posts