Jump to content
Българският форум за музиканти

Крафтър акустични китари.


soggy.limp.biscuit

Recommended Posts

здрасти, искам да ти се извиня от името на колегите които тактично ти се нахвърлиха (и напълно основателно) все пак този форум има хиляди абонати, няма как всички да се познаваме лично (макар, че видях снимката в профила ти и с теб определено бих се запознал) ...за това и всякакви изводи, впечатления, етикети и т.н. се формират само на базата на нещата които пишем тук. Поразгледах из нета... относно произхода, в Wikipedia първия ред който пише за тях е "Crafter is the international division of Sung-Eum music Co Ltd. It is a manufacturer of acoustic and electric guitars."

по-долу е опоменато също, че са Корейска фирма (логично ми се струва - обикновено хамериканците изнасят производството в азия, а не корейците в САЩ) интересно ми е ти от де реши, че има Made in USА, та го тресна толкова категорично? извини ме, но наистина с нещата които си написала по-горе издаваш, че не си достатъчно запозната с някои неща (и сякаш избиваш някакви кифленски комплекси които не са за тук) особено с последния си пост - отказваш хората да ти отговарят на каквито и да било въпроси! замисли се, че все пак тук не се опитваме да покажем един на друг кой-колко е хитър и устат, а да си помагаме с обсъждане на разни въпроси

(бих те посъветвал да се извиниш ;) )

конкретно за китарите - никога не съм пробвал, не мога да взема отношение, но има доста хубави китарки от Walden произведени в Китай за прилични парички, съветвам те ако си взимаш модел с електроника (поне аз така бих направил) да се насочиш към Fishman (примерно "aero")

ровейки за инфо попаднах на ТОЗИ линк, а btw в musicworld.bg погледнах двата най-скъпи модела и никъде не видях произход на китарите, единствено пише, че струните са някакви корейски:

 

STRINGS:

 

• Korea Elec. Srtings

• Gauges(m/m): .28, .36, .46, .71, .97, 1.24

 

успех :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че и отделихме прекалено много време. Написаното от момата издава пълна липса на познания в областта, така че лично аз и пожелавам да си купи желаната китара и после... весело да си я нахлупи на главата. Все пак и производителите на шперплат трябва да се хранят, нали? Имах най-доброто желание да съм полезен, но до тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.