jabs Публикувано Август 15, 2011 Публикувано Август 15, 2011 Извинявам се предварително за глупавия въпрос, но след няколко дена обикаляне по магазините се обръщам за помощ: къде в София могат да се намерят кондензатори за потенциометри (0,02mF, 0,047mF): http://img804.imageshack.us/img804/1696/capacitorssm.jpg Благодаря предварително за помощта. Цитирай
lyubohar Отговорено Август 15, 2011 Отговорено Август 15, 2011 My link Имат магазин на Самуил и Парчевич ,ако не се лъжа. Доставят за 3 дена. Също така ето една тема от друг форум с магазини: My link Цитирай
jabs Отговорено Август 15, 2011 Автор Отговорено Август 15, 2011 Благодарности! Вече съм на телефона. Цитирай
jabs Отговорено Август 15, 2011 Автор Отговорено Август 15, 2011 Нека модифицирам въпроса си: Някой пазарувал ли е наскоро подобни кондензатори и откъде (в София)? Говоря за магазин, а не онлайн поръчка. Искам да съкратя времето за ровене в сайтове, говорене по телефони и прочие. Пак благодаря. Цитирай
lyubohar Отговорено Август 15, 2011 Отговорено Август 15, 2011 (Редактирано) Повечето адреси които съм ти дал са на магазини. И защо точно такъв тип кондензатори търсиш-керамични. Мисля,че не са много удачни за ниски честоти. Ако е за китара,както си мисля биха могли да ти станат каквито и да е,стига да се съберат. Редактирано Август 15, 2011 от lyubohar Цитирай
jabs Отговорено Август 15, 2011 Автор Отговорено Август 15, 2011 Бидейки лаик в електрониката, явно не обяснявам добре по телефона какво точно ми е необходимо. Отделно, ровенето онлайн между 3275 различни кондензатора ми докара силно главоболие В края на краищата има един проверен канал и той е: http://www.stewmac.com/shop/Electronics,_pickups/Components:_Caps_%28capacitors%29.html но ми се струва тъпо да поръчвам от Щатите такива дреболии. Обиколих няколко магазини в центъра (Квазер, примерно), без успех. Знам че става въпрос за керамични кондензатори, ако смятате че не са подходящи и/или има по-добро решение, дайте съвет. Отново благодаря за помощта. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Август 15, 2011 Отговорено Август 15, 2011 (Редактирано) Jabs, обади ми се да ти дам каквото ти трябва. ПП. И не са керамични кондензатори! Редактирано Август 15, 2011 от Parni_Valjak 1 Цитирай
Recommended Posts