Jump to content
Българският форум за музиканти

V.Vichev


Recommended Posts

Здравейте,

 

Казвам се Вичо Вичев от София на . . .години.

 

В детските си години се занимавах активно с музика, по една или друга причина след 10 годишни мъки и страдания на едни много добри преподаватели да ми налеят в главата солфеж и музикална култура, пустото говедо моя милост реши да напусне, за което съжалявам и до ден днешен.

 

Преди малко повече от две години едно гласче някъде дълбоко скрито в главата ми неуморно започна да ми шепне - Китараааааааа, Китараааааа китара бе! и не ме остави на мира докато не се сдобих с горе споменатият инструмент и прилежащо много скромно оборудване.

 

След всичките опити и поражения, кахъри, горящи пръсти, трескаво ровене в You Tube задълбочено и вторачено взиране в безплатните уроци по този и онзи сайт, успях и аз да изкарам някакво подобие на звук което да зарадва нещастната ми душица, което смятам да ви спестя, защото съм сигурен че ще избягате с викове и крясъци. Ако имате някъде табели с надпис "BEGINER" смело можете да мия заковете на челото, спокойно главата е куха няма начин да има допълнителни последици.

 

Смятам тихичко да си ровичкам в форума с цел лична облага, надявам се да намеря нотички, back traks, ценни съвети, който да задоволят апетита на онова мъничко гласче което сега упорито и ежедневно е на тема ". . . . -Айде да посвирим, айде айде ни са прай ела да посвирим . . . . ."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.