V.Vichev Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 Здравейте, Казвам се Вичо Вичев от София на . . .години. В детските си години се занимавах активно с музика, по една или друга причина след 10 годишни мъки и страдания на едни много добри преподаватели да ми налеят в главата солфеж и музикална култура, пустото говедо моя милост реши да напусне, за което съжалявам и до ден днешен. Преди малко повече от две години едно гласче някъде дълбоко скрито в главата ми неуморно започна да ми шепне - Китараааааааа, Китараааааа китара бе! и не ме остави на мира докато не се сдобих с горе споменатият инструмент и прилежащо много скромно оборудване. След всичките опити и поражения, кахъри, горящи пръсти, трескаво ровене в You Tube задълбочено и вторачено взиране в безплатните уроци по този и онзи сайт, успях и аз да изкарам някакво подобие на звук което да зарадва нещастната ми душица, което смятам да ви спестя, защото съм сигурен че ще избягате с викове и крясъци. Ако имате някъде табели с надпис "BEGINER" смело можете да мия заковете на челото, спокойно главата е куха няма начин да има допълнителни последици. Смятам тихичко да си ровичкам в форума с цел лична облага, надявам се да намеря нотички, back traks, ценни съвети, който да задоволят апетита на онова мъничко гласче което сега упорито и ежедневно е на тема ". . . . -Айде да посвирим, айде айде ни са прай ела да посвирим . . . . ." Цитирай
Recommended Posts