Yo The Real Публикувано Август 7, 2011 Share Публикувано Август 7, 2011 Здравейте! Издирвам лютиер който да ми реши един незнайно как забравен проблем. Може би не точно проблем, а недостатък. Вече се обаждах на Валери Градинарски, който каза че е затрупан от работа и поръчки не приема. Проблема е следният: Китарата ми е Cort KX101. Всичко и беше точно, единственият фабричен проблем бяха не затегнатите гайки. Жака и потенциометрите направо дрънчаха едва ли не и реших да ги стегна. Жака - лесен, но потенциометрите - не баш. Волюм потенциометъра не беше проблем, той излезе и си се върна обратно плавно и точно. Обаче тон потенциометъра, който е пуш-пул трябваше да го извадя със сила, което се оказа проблем. Затегнах гайките и тръгнах да го връщам, но той просто не влезе отново както трябва. Всмисъл, влизаше си и се въртеше, но пуш-пула беше "загинал". Лошото е, че (според моите уши) е загинал на пул-положение, тоест от много време си карам на сингли. И сега искам да оправя този проблем, защото много държа на пуш-пула. Допреди не ми беше толкова голям проблем, но сега с амбициите за група, смятам че ще ми е нужен. Става дума за София. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Август 7, 2011 Share Отговорено Август 7, 2011 Купи си нов пуш-пул пот от Капъша за 9 лева и намери някой електричар да ти го смени. Лютериер за тази работа не ти е нужен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts