81.slash Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 Здравейте! Преди няколко дена си купих въпросното комбо и реших да споделя впечатления. Първоначалната ми идея беше за лампов амп , с който да мога да свиря у дома, без да притеснявам съседите в 3-4 часа през нощта. Вниманието ми бе насочено към Blackheart little giant, още повече че кабинета е със специално проектиран за него Еминенс. Този амп, не реже, ами направо къса и присажда глави, и който казва че е бедрум усилвател си прави хлад на устата. На 5 вата тва говедо издуха теструма. Много готин усилвател е, обаче определено не става за свирене в апартамент. Малко офтопик ,за което се извинявам ,но прекалено много глупости прочетох за него-че бил евтин,че чистия му канал не бил баш,пък нещо си с гейна,бла бла бла...Така, за Бугерата Лампов звук ,топлина,динамика,дигитален реверб,гейн,тон,волюм и реверб контрол,изход за 4x12 кабинет ,вграден power attenuator,който позволява да се свири на 1 и 0,1 ват,което от своя страна е перфектно за домашно свирене,8 инча говорител с мощност 30 вата.Все пак комбото е винтидж ,и като такова гейна е по скоро за блус, и определено джъга джъга не може да изкара самичко. В крайна сметка ,който иска някакъв лампов, евтин( 144 euro ),и сравнително тих усилвател за свирене в домашни условия,може да го погледне като опция В близкото бъдеще планирам да пробвам с коя настъпи кутийка ще изкара някакъв хай гейн тон , понеже си мислех само да го подгрявам с някой бустер или overdrive. Приятна вечер на всички ,дано съм бил полезен на някой 3 Цитирай
L.K. Отговорено Август 6, 2011 Отговорено Август 6, 2011 С малко добавки от специалист може да се вдигне гейна. Цитирай
81.slash Отговорено Август 6, 2011 Автор Отговорено Август 6, 2011 Не се и съмнявам в това.Тука във форума се сещам веднага поне за 7-8 човека,които се лекота биха го моднали. Съжелявам само че нямам микрофон за да направя някои семпъл. 1 Цитирай
Svanio Отговорено Август 6, 2011 Отговорено Август 6, 2011 Скоро го чух, но само за 5 минтуи и то в помещение с още 20 човека сигурно, но ми хвана едното ухо Интересна тема, благодаря ти за изказните впечатления. Ще го пробвам пак скоро ако имам време и ще допиша някой бисер Ако предварително успееш да го пробваш с кутийка пиши какво си чул и каква е кутийката все пак Цитирай
81.slash Отговорено Август 7, 2011 Автор Отговорено Август 7, 2011 Това със бисерите е голям смях,като ги чета и ме заболява корема от конвулсии В по-малките градове в България хората не могат да си позволят да си купуват нещо наистина качествено, затова и написах евтин. Ако имаш други идеи ,сподели Цитирай
Recommended Posts