pampi Отговорено Август 8, 2011 Отговорено Август 8, 2011 (Редактирано) Е най-накрая некой да го каже, че вече 15 теми сигурно убеждават хората да свирят в стандартен строй с 9ки и да забравят за всички тея изгъзици като нисък строй и т.н. То не беха изметнати грифове, счупени китари и други подобни глупости. Са па и прагчетата зеха да се изтриват, щото струните били по-дебели. Не ми се мисли какво ще е следващото ужасно нещо, дето ще ми се случи щото съм си сложил 54ка за 6та струна и съм я пуснал до Си, сигурно електрониката ще ми се преебе, щото вибрациите от струната са с различна честота и електрониката не е изчислена да ги приема. А тва е най-смисления извод в темата ама то е ъкъл не 'уй да го набиеш Редактирано Август 8, 2011 от pampi 4
RockoBG Отговорено Август 8, 2011 Отговорено Август 8, 2011 (Редактирано) Ми на ЛС се оказа, че не съм прав - фигуративно казано и се вдъхнових... сигурно електрониката ще ми се преебе, щото вибрациите от струната са с различна честота и електрониката не е изчислена да ги приема. А да и... и магнитите ще загубят свойства, щото ЯМР и д-р Хаус ще помогнат Редактирано Август 8, 2011 от RockoBG
LucaTurilli Отговорено Август 8, 2011 Автор Отговорено Август 8, 2011 Роко ли си Моко ли си имаш типично поведение за лапе. Тръгва да Обижда и да избива комплекси при положение, че хората просто питат. Написал разни определения от учебник за машинни елементи и вече си мисли, че мнението му ще има голямо значение и ще БЪДЕ много интелигентен. Имам проблем и търся решение, но някои хора трябва и това да използват, за да Обиждат понеже им е много скучно ежедневието! МодЕдит: Сигурно и на мен ми е скучно, затова оправям неграмотностите на останалите...
Lord Shredulous Отговорено Август 8, 2011 Отговорено Август 8, 2011 С такова изказване нищо чудно да ти се убиди Роко! Я хората какви струни слагат на "китара за 9ки": И .13-.56 да сложиш на китара с мензура 25.5", и .10-.46 да сложиш на баритонова китара, ако на теб ти е удобно, си нагласяш тръс рода и интонираш, продължаваш да си използваш съответните струни и разбира се - сядаш и се учиш да свириш като истинския Лука. 1
Георги Тотев Отговорено Август 8, 2011 Отговорено Август 8, 2011 Лорда ми го взе от клавиатурата, ама много по-цензурирано Айде да почетеме малко и повече да мъчиме инструментите вместо клавиатурите! Герги 1
Recommended Posts