skysound Публикувано Август 1, 2011 Публикувано Август 1, 2011 здравейте отново разполагам със звукова карта m-audio MKII.въпросът ми е какви озвучителни тела ще е най-добре да си взема.пасивни или активни колони или монитори ? ще ми трябват за работа в домаши условия и се занимавам с електронна музика (house,trance,prog.).бюджетът ми е около 600-700 лева. благодаря предварително. Цитирай
Mairomaster Отговорено Август 1, 2011 Отговорено Август 1, 2011 http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/2394-nooaeeeie-iiieoidhe/ Вземи прочети малко в тази темичка, доста неща ще ти се изяснят. Иначе за тези пари можеш да си вземеш някакви прилични нови монитори или още по-прилични втора ръка. Не е зле и да помислиш за акустично третиране на стаята си, особено ако е доста гадна в акустично отношение. Цитирай
skysound Отговорено Август 4, 2011 Автор Отговорено Август 4, 2011 тази тема я прочетох няколко пъти и ми е ясно че ми трябват Nearfield flat монитори някой може ли да ми препоръча що-годе хубави които да стават за m-audio fast track MKII Цитирай
Mairomaster Отговорено Август 4, 2011 Отговорено Август 4, 2011 От препоръка нямаш много файда, по-добре да си изградиш собствено мнение, чрез повечко четене и събиране на информация. Надали ще тръднеш да купуваш първите препоръчани монитори, а и да го направиш, може да не е най-добрата идея. Вземи се разчети още в раздела, доста такива теми като твоята е имало, мисля. Също не е нужно да се ограничаваш с форума, един бърз google и ще откриеш тонове материал по темата. Идеята ми е, че особено при твоята неспецифична ситуация, можеш да намериш много подобни теми в интернет, с много добри отговори. ПП. Картата ти е стандартна, така че всички нормални active near field монитори биха ти свършили работа, не е нужно да внимаваш да са съвместими с картата ти. Цитирай
Recommended Posts