Jump to content
Българският форум за музиканти

Мноо ли са?


Recommended Posts

А бе иам тука един 4и4ка дет си продава тъпан4етата ама мноо кинти иска деа (поне според мен)

за некви си амати сет:каса 22", алта и тимпана нз колко " са солото е 14" , с краш и раид и фус

тъпанте са наистина мноо запазени ама им иска 700 в лева

и ся си мисля да му предложа за раида и за фуса (целия) 100 кинта дали е мноо или е малко . марка на 4инелите-неизвестна(от скоро съм в занаята до сега само съм свирил на барабаните на Dark`O)

ако има некои спец по въпроса(кви ги говора си4ки сте спецове)да драсне нещо щот ве4е не издържам без да свиря <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Батка, за такъв скромен кит и такава марка са си наистина много. Не повече от 300 кинта е това. Ако ще нарчиш тия пари, харчи разумно. МОжеш да си вземеш доста по-готин комплект в името на цената. Това е според мен де, нека и други се изкажат по въпроса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На чичката да му кажеш ('щото и аз съм чичка, ама карай...), че Амати и Тактон вървяха по 700 преди 1989. Подчертавам 1 9 8 9 - 'щото нямам главни цифри на клавиатурата. И още му кажи на чичката, че един друг чичка ти е казал, че ако не ти ги даде за 300 лева, така и ще го погребат с тях и никога няма да види кинти за инструмент, който продава, 'щото сега сме 2006. 2 0 0 6-ааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мноо 10х 4е се отзовахте ама 4и4ката вика 4е не са мноо щом ги е зел 1200 преди 20год(предполагам) и не иска и да ми продаде само 4инелките вика "ам ся како за ги разделими бре арни са си тъи тъпанте гад ша ги зимаш зимаи ги на куп"

м/у другото колко 6те ми излезне : 2 кожи за соло (без зна4ение марката просто да стаат за свирене) , фус-капаци , раид , краш и евентуално някоя кожа за касата ама си4ку да е втора рака (беден музикант съм :( )

аре ROCK TO DEAD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 20 години Полото което карам е струвало майка си и баща си, но сега и 1000 лв не мога да му зема... прави си сметката брат. Офети бол. Ако имаш кой да ти ги докара от Шумен - зимай тактоните дето eL_NinYo ти посочи. Ако не си харесваш друга оферта. Амати в "арно" състояние са 300 лв. Ако намериш някой който е на зор или иска да се отърве от тях може и по малко. Чакане му е майката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами днеска реших да ходя да ба4кам лятото в несебър и там ше изкарам доста пари4ки така4е тъпан4етат могат да по4акат малко до август септември

мноо благодаря 4е ми отворихте о4ите ,4е тъкмо ве4е се навивах да му ги купя:cheers:)) :virtuoz::greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами днеска реших да ходя да ба4кам лятото в несебър и там ше изкарам доста пари4ки така4е тъпан4етат могат да по4акат малко до август септември

мноо благодаря 4е ми отворихте о4ите ,4е тъкмо ве4е се навивах да му ги купя:D)) :rolleyes::metalist:

Грешни пари - само за ИНСТРУМЕНТ!!! Грешни, в смисъл изкарани с пот. А ти го питай тоя гявол преди 20 години жена му как е изглеждала... Само чинел на старо си пази парите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоя чичка ако се казва Цецо, ти препоръчвам НИКОГА и НИЩО да не купуваш/продаваш при него и да го разкараш грубо щото той от друго не разбира ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
тоя чичка ако се казва Цецо, ти препоръчвам НИКОГА и НИЩО да не купуваш/продаваш при него и да го разкараш грубо щото той от друго не разбира :headbang:

а не е . тои е от харманли и един олигофрен такъф . аз му викам "ся кво ша праим с тее тъпани щот тва са мноо пари " пи4а седи , седи , седи ли седи ислед около 5 мин реши да ми отговори и вика " а ми мноо ама кои дава бес пари , зимал съм ги навремето 1200лв и ся кат намалям 500лв от цената мисля 4е е добра цена" тва кат го каза ми идваше да направя :killyou: ама както и да е де . аз му казах 4е ще го погребът с тее барабани ама тои си знаи неговата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.