ba6 maistora Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Здравейте, искам да си купя електро-акустична китара, която да звучи добре и акустично, когато не е пусната към усилвател, тоест предполагам че трябва да има по-голямо тяло. Ориентирал съм се към Ибанец, заради по-широкия гриф, който ми е удобен, а и те предлагат добри модели с по-голямо тяло. Но все пак искам да ви попитам дали някой може да ме светне за подобен модел китари с широк гриф на по-ниска цена, защото Ибанец са ми малко скъпи и къде в БГ мога да си купя такава. Така и така ще пробвам, просто ще ми е полезно някой да ме насочи към такъв модел и магазин. Само за пример, Фендер не са ми удобни, както и Ямаха заради грифа и всъщност искам да си взема някоя по-неизвестна и евтина марка. Благодаря Цитирай
Icarus Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 (Редактирано) Пробвай Walden. Има ги в Динакорд. Мисля, че грифовете им са стандартно широки обаче. Иначе са по-евтини и по-неизвестни. Имал съм такава китара, бях много доволен от нея. Ходи им хвърли едно око все пак едит: по-скоро не по-голямо тяло трябва да търсиш, а масивна дървесина - не ламинат. Редактирано Юли 21, 2011 от Icarus Цитирай
bmo Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 http://telesound.bg/product.php?id_product=133 Цитирай
Recommended Posts