Jump to content
Българският форум за музиканти

Техничен Блек Метъл


Recommended Posts

Това е новата ми песен с доста брутално звучене.Знам че няма много почитатели на този жанр тук ама все пак се надявам да ви хареса :) Ето ви и линк:

 

http://www.youtube.com/watch?v=ORPddwXRdAI

Редактирано от gaahl
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления за смелостта да се пробваш в стил, който изисква много познания, за да "стане нещо", както от записа, смесването, така и от суровите идеи. Личи си, че си начинаещ - прекомерно ефекти слагаш, за да образуваш блендите си. По стила ти мога да гадя, че си фен на Control Human Delete, Setherial или Aurora Borealis. Ако не си, ще станеш като ги чуеш. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Начинаещ за блек метъла не съм :) по скоро си нямам и идея за миксиране и мастеринг затова явно така ти се струва.И освен един еквалайзер и един chorus на клийна не съм ползвал други ефекти.За тея банди не съм и чувал до сега....а да и как успя да слушаш песента при условие че съм изтрил клипа :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.